Yılmaz Vural: "Malatyaspor taraftarı ilk göz ağrım"

29.04.2017 - 17:48 | Son Güncellenme: 29.04.2017 - 17:48

AJANSSPOR-TFF 1. Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Göztepe, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor takımına 1-0 mağlup oldu. 

Karşılamanın ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Yeni Malatyaspor takımını kutluyorum. Bugün kaybetsekte kazanımımız oldu o da takımımız mücadele etti. Rakibe az pozisyon verdik. 73. dakikada gelen top gol oldu. Futbol bu kazanan taraf bugün Malatyaspor oldu. Hakemi kutluyorum, çok güzel bir maç yönetti. Malatyaspor taraftarını kutluyorum. Aradan 31 yıl geçmiş, bir nesil geçmiş hala beni unutmamışlar. Malatyaspor taraftarı benim ilk göz ağrım. Umarım özledikleri lige geri dönerler" ifadelerini kullandı.  

Basın toplantısı

Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise kendileri için bu maçın final maçı gibi olduğunu ancak kaybettiklerini ifade etti.

Ligin en iyi takımlarından biriyle mücadele ettiklerini anlatan Vural, kontrollü götürdükleri oyunda kaptırdıkları topla golü yediklerini vurguladı.

Oyuna bütün müdahalelerini yaptıklarını dile getiren Vural, "Sonuç olarak çok önemli bir final maçını kaybetmiş olduk. Üzgünüz ama benim burada özel bir durumum var. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemediğim bir maç. Bir kere Malatyalılara çok teşekkür ediyorum. Futbolda vefa kelimesinin ne anlama geldiğini gösterdiler. 31 yıl önce görev yaptığım bir yer burası." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler