Yılmaz Vural'dan Flaş Vincenzo Montella Yorumu

26.09.2023 - 10:21 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 10:30

Yılmaz Vural, Vincenzo Montella'nın Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başına getirilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural'dan Flaş Vincenzo Montella Yorumu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in deneyimli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, A Milli Takım yeni teknik direktörü olarak açıklanan Vincenzo Montella hakkında görüş bildirdi.

Yılmaz Vural, TFF'ye isyan etti

SÖZCÜ Televizyonu’nun "Ceza Sahası" programında özel açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, TFF'nin yerli teknik direktörü seçmemesini eleştirdi.

"Türk antrenör olarak utanıyorum"

TFF'nin Türk teknik adamlara güvenmediğini dile getiren Yılmaz Vural, “Türkiye’de binden fazla teknik direktör var. Bunlardan bir tane milli takımı çalıştıracak birini bulamıyorsunuz. O zaman TFF’ye sormak lazım, bir tane Türk antrenör yetiştiremiyorsun? Türk antrenör olarak utanıyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Böylesi yok! Montella'nın sözleşmesinde özel madde!
Habere Git

"Dünyanın en önemli akademisini, kurslarını bitirdim”

Türk bir hocanın milli takımın başına getirilmesi halinde çok tartışılacağını belirten Yılmaz Yılmaz Vural, “Biri destekliyor diğeri desteklemiyor. ‘Getiririm yabancı biter’ diye düşünüyorlarsa bilmiyorum. Bu konuda içim acıyor. Dünyanın en önemli akademisini, kurslarını bitirdim” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural'ın kariyeri

Yılmaz Vural, 1953 yılında Adapazarı'nda doğmuştur. 1970-1974 yılları arasında amatör futbolcu olarak top koşturan Yılmaz Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Sonrasında 3. Lig kulüplerinden Tekirdağspor ve Hacettepe'de forma giydi. 1978-1979 sezonunun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerine nokta koyup antrenörlüğe başladı.

En son Yeni Malatyaspor'u çalıştırdı

Vural'ın ilk teknik direktörlük deneyimi 1986 yılında Malatyaspor ile başladı ve kariyerinde 30 farklı takım çalıştırdı. Yılmaz, son olarak yeniden Yeni Malatyaspor'a dönmüş ancak deprem nedeniyle görevi yarıda kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler