Yine Premier Lig! Ozan Tufan için transfer iddiası...

15.09.2020 - 09:18 | Son Güncellenme: 15.09.2020 - 09:22

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Yakın zamanda adı Beşiktaş ile de transferde anılan Ozan Tufan'ın İngiltere Premier Lig'den takip edildiği gündemde. Ozan Tufan'a Premier Lig'den hangi takımlar talip?

Yine Premier Lig! Ozan Tufan için transfer iddiası...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe bu doğrultuda da transferler yaptı. Sarı-lacivertli takımda yol ayrımları da yaşanmaya başladı. Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ozan Tufan, takımdan ayrılıyor mu? Hangi takımdan transfer teklifi var? Detaylar haberde…

Ozan Tufan’ın öncelikli hedefi Premier Lig’de oynamak

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre; Avrupa kulüplerinin uzun zamandır takip ettiği Ozan Tufan’a çok sayıda talip var. Ancak; 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun öncelikli hedefi Premier Lig’de bir takımda forma giymek.

Ozan Tufan, hangi takımların transfer listesinde?

Leicester City ve Crystal Palace’ın transfer listesinde bulunan Ozan Tufan’ın 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.

Ozan için 20 milyon Euro

Bu arada Ozan Tufan’ın serbest kalma bedelinin ise 20 milyon Euro olduğu ve bu rakamı getirecek her kulüple Fenerbahçe’nin masaya oturmaya hazır olduğu belirtildi.

Yönetimin Ozan Tufan ile ilgili fikri ne?

Fenerbahçe’de yakın zamanda Mehmet Ekici ile yollar ayrıldı. Miha Zajc kiralık olarak Genoa’ya gitti. Ayrıca Jailson’un da ayrıldığı iddiaları gündemde. Yönetim, Ozan Tufan’ı şu an için satmak gibi bir niyete sahip değil.

Son maçta yedekler arasında yer aldı, sonradan oyuna girdi

Ozan Tufan, Çaykur Rizespor ile oynanan ve 2-1 kazandıkları maçta yedekler arasında yer almış ve 65. dakikada Deniz Türüç’ün yerine oyuna girmişti.

Daha önce Premier Lig’in kapısından döndü

Hatırlanacağı gibi daha önce Ozan Tufan’ın daha önce de Crystal Palace ekibine transferi gündeme gelmiş ancak; Ada ekibi son anda transferden vazgeçmişti.

Senin için hazırladığımız haberler