Galatasaray, Guardiola'nın yardımcısı Domenec Torrent ile görüştü

06.01.2022 - 10:32 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 21:37

Galatasaray'ın Guuardiola'nın yardımcısı Domenec Torrent ile görüştüğü ortaya çıktı. Yönetici Işıtan Gün İspanyol antrenörün tekliflerini kabul ettiğini söyledi.

Galatasaray, Guardiola'nın yardımcısı Domenec Torrent ile görüştü

Guardiola'nın eski yardımcısı Torrent ile görüşüldü

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün, başkan Burak elmas'ın talimatı ve yönlendirmesiyle teknik direktör Fatih Terim'in ekibini geliştirmeye yönelik olarak Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın eski yardımcısı Domenec Torrent ile görüştüklerini açıkladı.

"Teklifimizi kabul etti"

Işıtan Gün, Spor Gecesi Digital'de yaptığı açıklamada, "Sadece bir kişiyle değil, birkaç kişilik ekiple görüştük. Başkanımız Burak Elmas da Guardiola ile bu konuda bir görüşme yaptı. Guardiola'nın yardımcısı, teklifimizi kabul etti. Buradaki son karar başkanımızın." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Aslan sağ bekle masada
Habere Git

O isim Domenec Torrent

Fanatik'in haberine göre Işıtan Gün'ün görüşme yaptıklarını açıkladığı ismin Domenec Torrent olduğu öğrenildi. Şu an takım çalıştırmayan 59 yaşındaki İspanyol teknik adamın son olarak Brezilya ekibi Flamengo'da teknik direktörlük yapmıştı. 

Kariyerinde 23 kupa var

Kariyerinde 23 kupa kazanan Domenec Torrent,  Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Guardiola'nın yardımcısı olarak, MLS takımlarından New York City'de ise teknik direktör olarak çalıştı. 

Son karar Elmas ve Terim'in

Galatasaray'ın teklifini kabul eden tecrübeli çalıştırıcı ile ilgili son kararın başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim verecek.

Senin için hazırladığımız haberler