Yöneticileri şoke eden sözler: "Aday olacağım ve..."

17.04.2021 - 08:57 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 09:04

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik gece geç saatlerde katıldığı Clubhouse yayınında Mustafa Cengiz’le yaptıkları toplantıya dair detaylar paylaştı. Cengiz’i istifaya davet ettiklerini söyleyen sarı kırmızılı yönetici, yönetim içerisinden çıkabilecek adayın ismini de paylaştı.

Yöneticileri şoke eden sözler: "Aday olacağım ve..."

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da sular durulmuyor. Mustafa Cengiz’in GS TV’de futbolculara “şeref ve haysiyet” göndermesinde bulunması, ardından GSYİAD toplantısında söylediği iddia edilen ve gazetelere düşen ifadeler kulüpte şok etkisi yarattı.

Bazı yöneticiler dün acil koduyla Mustafa Cengiz’i toplantıya çağırdı. Statta yapılan toplantıya Mustafa Cengiz haricinde yönetim kurulu üyelerinden Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay, Kaan Kançal, Okan Böke, Mahmut Recevik, Dilek Kutlu ve Ömer Cansever, Sportif AŞ’den Oytun Özer katıldı. 

Clubhouse uygulamasında bir canlı yayına katılan Mahmut Recevik toplantıya dair detaylar paylaştı. 

Yönetici yalanlamayı yalanladı!

Mustafa Cengiz’i istifaya davet ettiklerini belirten Recevik, “Salı günü başkanın televizyondaki konuşmaları beğenmediğimiz bir tutumdu. Pazartesi günü bir dernekte yaptığı konuşmalar ve bunların gazeteye yansıması da rahatsız ediciydi” dedi.

Galatasaray kulübü, Mustafa Cengiz’in bu toplantıda yaptığı iddia edilen açıklamaların külliyen yalan olduğunu açıklamıştı. Recevik’in sözlerine göre ise bu açıklamalarda doğruluk payı var.

Mustafa Cengiz seçime girecek! Kazanacağını düşünüyor...

Mustafa Cengiz’in istifa talebine olumsuz yanıt verdiğini söyleyen sarı kırmızılı yönetici, “Hatta seçimde aday olacağını ve kazanacağını söyledi. Ben de kendisine seçimin kazanmasının mümkün olmadığını söyledim. Diğer yönetici arkadaşlarımın da görüşleri benimle aynı. Umarım ailesi tarafından ikna edilir” ifadelerini kullandı. 

Ajansspor, 11 Nisan’da Abdurrahim Albayrak’ın başkan olmak için harekete geçtiğini yazmıştı. Mahmut Recevik de yönetim içerisinden bir aday çıkarsa bu ismin Abdurrahim Albayrak olacağını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler