Yücel İldiz: '66 yaşındayım yasağa uyuyorum'

22.03.2020 - 14:30 | Son Güncellenme: 22.03.2020 - 14:35

İçişleri Bakanlığı'nın 65 yaş ve üstü vatandaşların ikametlerinden çıkışını sınırlandıracağını açıklamasının ardından gözler futbol dünyasına çevrildi.Türkiye'de yaş sınırının üzerinde yer alan ünlü futbol adamları arasında Yücel İldiz de yer aldı.

Salim MANAV -

Ajanssspor'a konuşan Yücel İldiz, "Devletimizin aldığı karara saygı duyuyorum. 66 yaşındayım ve yasağa uyuyorum. Önce kendi sağlığımız sonra toplumumuzun sağlığı için alınan kararlara saygı duymalı ve uymalıyız. Bu konuda hassas olmalıyız. Ailemle birlikte vakit geçiyorum. Bahçeli bir evimiz var. Genelde bahçedeyim, açık havadayım. Bol bol kitap okuyorum, film ve maç izliyorum. Şu anda İlber Ortaylı'nın Türkiye'nin Yakın Tarihi kitabını okuyorum. Bu süreç alışmadığımız için biraz zor oluyor ama sağlığımız için buna dayanmalıyız." ifadelerini kullandı.

4 kez şampiyonluk yaşadı!

66 yaşındaki teknik direktör son olarak Denizlispor'da görev almış ve Yeşil-Siyahlı takım ile Süper Lig'e yükselme sevinci yaşamıştı.1. Lig'de önemli başarılara imza atan İldiz, 2 kez Karabükspor'ü ve 1 kez Malatyaspor ve Denizlispor'u Süper Lig'e taşıdı.Yücel İldiz, 2004-2005 sezonunda 2. Ligde çalıştırdığı Orduspor ile son 17 maçını kazanarak bu alanda bir rekora imza atmış ve takımı 1. Lig'e çıkarmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler