Yücel İldiz'den transfer açıklaması: "Çok ses getirdik..."

03.07.2019 - 18:09 | Son Güncellenme: 03.07.2019 - 15:14

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Yukatel Denizlispor teknik direktörü Yücel İldiz, TRT Spor'da yayınlanan Gündem Futbol programına bağlanarak transfer gündemini değerlendirdi.

Yücel İldiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Transfer çalışmalarında son durum ne?

Transferde sakin davranmaya çalışıyoruz. Ligin yeni takımı olarak çok katetmemiz gereken yol var önümüzde. Bu yüzden yanılgıya düşmeden ilerlemeye çalışıyoruz. Transferleri biliyorsunuz kulübümüz resmi açıklama yaptığı zaman tamamlanmış olur. Ankaragücü ile Sakho için görüşüyoruz. Bittiğinde kulübümüz resmi açıklamayı yapar.

"Çok ses getirdik"

Çok oyuncuya ihtiyacımızın olduğu doğru. En az 8-10 ciddi oyuncuya ihtiyacımız var. Ama tabii ki sağlıklı gitmek zorundayız. Çok ses getirdik, iyi futbol oynadık ama temeli çok sağlam atmak lazım ki Denizlispor bir daha geri düşmesin.

"İyi bir takım kurmamız gerekiyor"

Yurt dışından görüştüğümüz çok önemli isimler var. Stoper, kanat, ön libero oyuncuları bakıyoruz. İsabet kaydetmek çok önemli transferlerde. Bizim çok kayba tahammülümüz yok. İyi bir takım yapmamız lazım. Ligde tutunmaya çalışan değil ses getiren bir takım kurma çalışmasındayız.

Feyyaz Uçar hakkında...

Feyyaz Uçar bu camiadaki en kıymetli insanlardan biri. Futbol yaşantısını söylemeye gerek yok. Bu kez benim hatrımı kırmadı ve geldi. Profesyonel kimliğimize yakışan bir takım yapmak istiyoruz.

 

Senin için hazırladığımız haberler