Transfer Haberleri | Samsunspor'da Yüksel Yıldırım'dan Transfer Açıklaması

31.08.2023 - 00:14 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 00:21

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulübü başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından yapılacak transferle ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar

Transfer Haberleri | Samsunspor'da Yüksel Yıldırım'dan Transfer Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de sezona kötü başlayan Yılport Samsunspor bir hafta içinde takıma 3 takviye yapmayı hedefliyor.

Yüksel Yıldırım, taraftara seslendi

Trendyol Süper Lig'de geride kalan ilk üç karşılaşmada, alınan sonuçlar ve sergilenen futbol Samsunspor camiasında keyifleri kaçırırken, taraftarlar transfer konusunda geç ve yavaş kalındığı yönünde yönetimi eleştirmeye başladı.

Yaşanan gelişmeler sonrasu Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından  "Bu hafta sonuna kadar birkaç transfer açıklayacağız" diyerek taraftardan sabırlı olmasını istedi.

"Ben sizler için buradayım"

Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Transferler için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Çok az kaldı. Bu hafta sonuna kadar birkaç transfer açıklayacağız. Ben sizlerden daha çok istiyorum ama transferler öyle bir günde bitmiyor. Lütfen sabırlı olalım. Ben sizler için buradayım. Birlikte çok güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Samsunspor’a MLS’ten golcü
Habere Git

Ercan Kara, adım adım Samsunspor'a

Öte yandan, Ajansspor'un ulaştığı bilgilere göre bu transferlerde adı geçen oyunculardan birinin de, Orlando City forması giyen Ercan Kara. 31 Aralık 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki golcünün transferi için önemli aşama kat edildiği öğrenildi.

Ercan Kara'nın performansı

MLS ekiplerinden Orlando City ile toplam 53 maça çıkan Ercan Kara, 18 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler