Yunanistan'da Emre Mor rüzgarı!

13.02.2020 - 20:04 | Son Güncellenme: 13.02.2020 - 17:10

Yunanistan'da Emre Mor rüzgarı!

Emre Mor hangi takıma transfer oldu? Emre Mor'un Olympiakos performansı nasıl? Emre Mor'un bonservisi hangi takımda? Emre Mor'un Yunanistan performansı nasıl?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Gazetta yazarı Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos'un açıklamaları şu şekilde:

İlk izlenimler olumlu!

"Emre geçen gün Olympiakos'un kupa maçında oynadı. Çeyrek final maçında sonradan oyuna girdi ve 12 dakika süre aldı. Tabi bu Emre'yi tanımak için yeterli değil ancak ilk izlenimler oldukça olumlu.

Emre Mor çok zeki!

"Antrenman performanslarına baktığımızda onun oldukça zeki bir oyuncu olduğunu anlıyorsunuz. Top sürme yeteneği hemen göze batıyor. Pedro Martins takımın teknik direktörü ona bundan sonra daha fazla süre verecek. Burada tabi takımın en iyi oyuncularında Danie'in sakatlanmasının da payı var. Bu sakatlık Emre Mor'un sürelerini arttıracak."

Şu ana kadar bir problem çıkarmadı!

"Şunu net bir şekilde söyleyebiliriz kulüp ona gerçekten inanıyor. Emre Mor şu ana kadar bir problem çıkarmadı. Emre Mor gerçekten büyük bir yetenek. Emre'nin inanılmaz bir potansiyali var. Emre Mor, Olympiakos'a Galatasaray'a sağladığından daha çok katkı sağlayacaktır. Emre'nin iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum. Olympiakos taraftarları onu çok seviyor. Herkesin ona karşı büyük bir inancı var ve başlangıçta çok iyi işler yaptı."

Senin için hazırladığımız haberler