Yunusemreli Güreşçilerden U15 Grekoromen Güreş Turnuvası'nda Madalya

27.12.2022 - 17:15 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 17:23

Yunusemre Belediyespor güreşçileri, Sakarya'daki U15 İllerarası Secati Eker Grekoromen Güreş Turnuvası'ndan kupa ve madalyalarla döndü. İşte detaylar.

Yunusemreli Güreşçilerden U15 Grekoromen Güreş Turnuvası'nda Madalya

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde U15 İllerarası Secati Eker Grekoromen Güreş Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan Yunusemre Belediyespor'un güreşçileri, elde ettikleri başarılı sonuçlarla dikkat çekti.

Manisa'ya 2 gümüş, 1 bronz madalya

U15 İllerarası Secati Eker Grekoromen Güreş Turnuvası'na 13 ilden 300 sporcu katılım gösterdi. Sakarya'daki turnuvada Manisa'yı temsil eden Yunusemre Belediyesporlu güreşçiler, 2 gümüş, 1 de bronz madalya kazandı.

Derece alan Yunusemre Belediyesporlu güreşçiler

Yunusemre Belediyespor'un yetenekli güreşçilerinden Civan Yalçın 38 kiloda, İbrahim Cengiz Çelik 68 kiloda gümüş madalya kazanırken, Furkan Altıner ise 75 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu. Turnuvada ayrıca Kadir Suday da 41 kiloda 5. oldu.

İlgini Çekebilir
Olimpiyatta altın madalya için ter döküyor!
Habere Git

Yunusemre Belediyespor Güreş Antrenörü açıklama yaptı

Müsabakaların ardından Yunusemre Belediyespor Güreş Antrenörü Ömer Rona açıklamalarda bulundu. Ömer Rona, 2023 yılına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Yunusemre Belediyespor Güreş Antrenörü Ömer Rona, Sakarya'dan mutlu döndüklerini ifade etti. Turnuvayı değerlendiren Ömer Rona, Türkiye şampiyonası havasında güzel bir turnuva deneyimi yaşadıklarını söyledi.

"Sakarya'dan kupa ve madalyalarla döndüğümüz için mutluyuz"

Ömer Rona, "Sakarya'dan kupa ve madalyalarla döndüğümüz için mutluyuz. Bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk'e ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler