Galatasaray'ın yeni transferi Yusuf Demir ile ilginç diyalog

08.09.2022 - 16:57 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 17:11

Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği yeni transferi Yusuf Demir'e muhabirler İngilizce soru sordu. Ancak Demir bu soruya "Türkçe biliyorum" diyerek yanıtladı

Galatasaray'ın yeni transferi Yusuf Demir ile ilginç diyalog

AJANSSPOR HABER

Galatasaray dün gece İstanbul'a yıldız yağdırırken Icardi, Juan Mata, Ross, Rashica ve Yusuf Demir gibi önemli isimleri kadrosuna kattı. Yeni transferlerden Yusuf Demir ise muhabirlerle havaalanında ilginç bir diyalog yaşadı. 

"Yusuf, what do you feel right now?"

Yusuf Demir'e sorular soran muhabir "Yusuf, what do you feel right now?" dedi. Yusuf Demir ise "Türkçe biliyorum." diyerek yanıtladı. Muhabir "E tamam, o zaman?"  derken  Yusuf Demir "O zaman niye İngilizce soruyorsun?" diyerek gülümsedi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan yıldız yağmuru! Bu kez Juan Mata...
Habere Git

Nazım Sangare ve Türkçe konuşması

Benzer bir olay Nazım Sangare'in Antalyaspor'a ilk transfer olduğu dönem yaşanmıştı.  Yayıncı kuruluş spikeri Antalyaspor maçı sonrasında Nazım Sangare'yi yabancı sanıp mikrofonu tercümana doğru uzatmıştı. Nazım'ın Türkçe konuşmasıyla birlikte mikrofon tekrardan kendisine verilmişti. 

Şenol Güneş'te Nazım Sangare'nin Türk olduğunu bilemedi

Şenol Güneş, Nazım Sangare'yi Türk olduğunu bilmediği için aday kadroya çağırmadığını ifade ederek, "Antalyaspor'daki sağ bek Sangare'nin yabancı mı Türk mü olduğunu bilmiyordum. Bülent Korkmaz ile konuştum ve öğrendim. Bu benim eksikliğim, hatam olabilir. Bülent Korkmaz'dan Türk statüsünde olduğunu öğrendim." açıklamasını yapmıştı.
 

Senin için hazırladığımız haberler