Yusuf Demir, Koeman’ı büyüledi! Türk yeteneğe büyük övgü

20.07.2021 - 01:05 | Son Güncellenme: 20.07.2021 - 11:30

Barcelona’ya transfer olan 18 yaşındaki Yusuf Demir, teknik direktörü Ronald Koeman’ı hayran bırakırken A takıma göz kırpmaya başladı. İşte detaylar...

Yusuf Demir, Koeman’ı büyüledi! Türk yeteneğe büyük övgü

AJANSSPOR-HABER

La Liga devi  Barcelona, Rapid Wien forması giyen Yusuf Demir'i geçtiğimiz günlerde kiralık olarak kadrosuna kattı. Katalan ekibiyle antrenmanlara çıkan genç gurbetçi kısa süre içinde Ronald Koeman’ın beğenisini kazandı.  

Koeman'dan Yusuf'a 'Yeni Pedri' benzetmesi

Hollandalı çalıştırıcı, Barcelona’nın B takımı için transfer edilen 18 yaşındaki Türk futbolcuya hayran kaldı. Esport RAC1’den Gerard Romero’nun haberine göre Koeman, Yusuf Demir’i ‘yeni Pedri’ olarak görüyor. 

'Barcelona'nın geleceği' dediği 4 isimden biri

Nitekim dünyaca ünlü futbol adamı da kulübün resmi sitesine verdiği demeçte “Genç oyuncular Barcelona’nın geleceği olacak” derken, Balde, Nico ve Gavi ile birlikte Yusuf Demir’i de saydı. Koeman, “A takıma alışmaları için onlara zaman vermeliyiz. Bu isimler Barcelona formasıyla şans bulabilir” dedi. 

Hazırlık maçında Barcelona formasını giyebilir 

İspanyol basını da Koeman’ın, Barcelona’nın Gimnastic de Tarragona ile oynayacağı ilk hazırlık maçında Yusuf Demir’i sahaya sürebileceğini yazdı.

Yusuf Demir'in Rapid Wien istatistikleri

Türk futbolcu 10 numara pozisyonunda oynuyor. Geçen sezon Rapid Wien’de 32 maça çıkan genç yıldız, 9 gol ve 3 asist kaydetti.    

Senin için hazırladığımız haberler