Yusuf Demir Lionel Messi'nin forma numarasını seçti

10.09.2022 - 23:45 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 00:04

Galatasaray'ın Avusturya ekibi Rapid Wien'den bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığı Yusuf Demir sarı kırmızılı forma için Lionel Messi'nin numarası 30'u seçti

Yusuf Demir Lionel Messi'nin forma numarasını seçti

AJANSSPOR HABER

Galatasaray geçen sezon Barcelona'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncu Yusuf Demir'in transferini Rapid Wien ile 6 milyon Euro bonservis karşılığında bitirmişti. 

Messi'nin 30 numarasını seçti

Galatasaray'ın bu sezon en önemli kozlarından biri olması beklenen Yusuf Demir forma numarası olarak 30 rakamını seçti. Bu Lionel Messi'nin Barcelona'da ilk sezonunda giydiği ve şu anda Paris Saint Germain'de terlettiği formanın numarası. Messi'yi idolü olarak gören Demir Galatasaray ile 30 numaralı forma altında başarılar yakalamak istiyor. 

İlgini Çekebilir
İşte Icardi'nin Galatasaray'da giyeceği forma numarası
Habere Git

Evet, enflasyonu düşünemedim

Rapid Wien Sportif Direktörü Zoran Barisic Yusuf'un transferi için "Yusuf Demir için ilk teklif Çarşamba gecesi geldi, kabul ettik ve anlaştık. Sabit ücretle birlikte bonuslarla ve oyuncunun sonraki satışından gelecek payla çok daha fazla kazanabiliriz. Galatasaray, Yusuf için 3 buçuk yıla yayılan taksitler ödeyecek. Geciken taksit olursa ek ödeme alacağız. Ancak taksitleri uzun süreli yaptık ve son ödemelerde gelecek paranın değer kaybetme riski var. Evet, enflasyonu düşünemedim." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler