Yusuf Demir'den harika frikik golü! Umutlandırdı...

24.03.2024 - 08:46 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 08:52

Galatasaray'ın sezon başında İsviçre ekibi Basel'e kiralık olarak gönderdiği Yusuf Demir Avusturya U21-Danimarka-21 maçında attığı golle umutlandırdı. Detaylar...

Yusuf Demir'den harika frikik golü! Umutlandırdı...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da forma giyme şansı elde edemeyen ve beklenen performansa ulaşamayan genç oyuncu Yusuf Demir, sezon başında  İsviçre ekibi Basel'e kiralık olarak gitmişti. Yusuf Demir, dün oynana Avusturya U21- Danimarka U21 maçına damga vurdu. Detaylar...

Frikikten gol attı

0-0 devam eden mücadelenin 66.dakikasında serbest vuruş için topun arkasına geçen 20 yaşındaki genç futbolcu, mükemmel bir vuruş yaparak takımını öne geçiren golü attı.

İşte o golü

6 milyona transfer edildi

Bir dönem Rapid Wien'den Barcelona'da kiralık olarak forma giyen ve yeni Messi olarak transfer edilen Yusuf Demir, İspanyol ekibine bonservis bedelinin yüksek olmasından dolayı transfer olamamıştı. Rapid Wien'e geri dönen Demir, Galatasaray'a 6 milyon Euro bedelle transfer olmuş ve beklenen performansı gösteremeyince Basel'e kiralık olarak gitmişti.

13 maç 1 gol 1 asist

İsviçre ekibi Basel'de bu sezon 12 maçta görev alan Yusuf Demir, 1 gol atma başarısı elde ederken 1 de asist katkısı sağladı. Lig'de 522 dakika forma giyen Demir, Kupa'da ise 2 maçta görev alma şansı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler