Yusuf Erdoğan: "Bizim için huzurlu bir gece"

04.10.2020 - 21:14 | Son Güncellenme: 04.10.2020 - 21:16

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Kasımapaşlı futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Futbolcuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Yusuf Erdoğan: Hocamız ilk geldiği günden beri, ileride özgürsünüz diyor. Biz de pozisyon icabı orada kalmıştım. Muhteşem bir pas aldım. Güzel bir gol attığımı düşünüyorum. Bizim için huzurlu bir gece. Geçen haftayı telafi ettik. Kasımpaşa'yı yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Futbolun içinden gelen bir hocamız var. Mehmet Altıparmak bize motivasyon ve güven veriyor. Top kaybı ve hatalı paslara çok takmıyor. Biz iyi bir ekibiz. Takımda iyi bir hava var. Aynen devam edeceğiz.

Galatasaray'a gerçekleşmeyen transferi üzerine A Spor'a konuşan Erdoğan, ''Geçmişte kalan bir şey. Geçen sene sezon başında Galatasaray!a transferim bitti denilen seviyeye gelmişti. Sosyal medyada hızlı bir şekilde duyuluyor böyle şeyler. Ben de çok heveslenmiştim, Galatasaray forması giymem üzerine talep gelmişti. Giymiştim formayı ama sosyal medyada paylaşılmamasını istemiştim ama yayıldı. Art niyetli bir şey yoktu. Heves ettiğim için böyle bir şey yapmıştım. Sağlık olsun'' dedi.

Aytaç Kara: Yusuf ile neredeyse 10 sene birlikte oynadık. O da ben de birbirimizin neler yapacağını biliyoruz. Güzel bir pas attım. O da çok güzel bir gol attı. Yılın gollerinden biri olabilir. Biz takım olarak çok iyi mücadele ettik. Galatasaray'ın yorgunluğu vardı. Onlar da iyi mücadele etti. Biz iyi konsantre olduk. 3 puan için mutluyuz. Takım olarak inanmıştık. Başardığımız için mutluyuz.

Mickael Tirpan: Aytaç ile iyi bir hissiyatımız var. Birbirimizi sahada tamamlıyoruz. Galatasaray'ın güçlü yönlerini maç öncesinde izledik. Gereken analizleri de yaptık. Galatasaray'ın orta sahasına ve Belhanda'ya baskı yapmamız gerekiyordu. Bunu yaptık. Kazandık, mutluyuz.

Senin için hazırladığımız haberler