Yusuf Yazıcı'nın menajeri açıkladı! 'Milan Yusuf ile ilgileniyorsa...'

24.11.2020 - 20:20 | Son Güncellenme: 24.11.2020 - 20:27

Son dakika transfer haberleri... Son dönemde Lille'de gösterdiği performans ile pek çok devin radarına giren Yusuf Yazıcı'ya Milan'ın da ilgisi olduğu öne sürülmüştü. Yıldız futbolcunun menajeri, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı Milan'a transfer olacak mı? İşte tüm detaylar...

Yusuf Yazıcı'nın menajeri açıkladı! 'Milan Yusuf ile ilgileniyorsa...'

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligue 1 ekibi Lille’de sergilediği performansla Avrupa’nın dev takımlarınn transfer radarına giren Yusuf Yazıcı’nın menajeri Adem Cebeci, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Milli oyuncu, son olarak Lorient’e karşı 2 gol 1 asist ile yıldızlaşmıştı.

Yazıcı, daha önce de UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda oynadıkları AC Milan deplasmanında hat-trick yapmış ve Avrupa basınında gündem olmuştu.

Yıldız oyuncunun menajeri Adem Cebeci, verdiği röportajda ''Yusuf’un bu performansı sadece bir başlangıç'' dedi. 

Yusuf'un bonservisi ne kadar?

Cebeci, Yazıcı’nın bonservisi ile ilgili sorulan soruya ise ''Bu soruyu Lille’e sormalısınız, bana değil. Bunu cevaplayacak kişi ben değilim ama benden bir cevap isterseniz, Yusuf paha biçilemez'' şeklinde konuştu.

Adem Cebeci, Yusuf’un Trabzonspor’dan Lille’e transfer olduğu dönemde Lazio’nun ise yıldız futbolcuya olan ilgisini de doğruladı.

Milan - Lille maçının ardından pek çok uluslararası menajerin kendisini aradığını söyleyen Cebeci, ''Yusuf o maçta harika bir hat - trick yaptı. Milan ile doğrudan temas kurmadık. Milan eğer Yusuf ile ilgileniyorsa Yusuf’u veya benimle değil, Lille ile görüşmeli'' şeklinde konuştu.

Lille formasıyla ilk 11 başladığı son beş resmi maçta 10 gole doğrudan katkı sağlayan 23 yaşındaki milli futbolcu, ligde ise 8. golüne ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler