Yusuf Yazıcı resmen CSKA Moskova'da | Transfer Haberleri

12.01.2022 - 23:24 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 08:33

Son dakika transfer haberleri... Bu sezon Fransız ekibi Lille'de fazla süre bulamayan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu.

Yusuf Yazıcı resmen CSKA Moskova'da | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille'de geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan ve bu sezon teknik direktör Jocelyn Gourvennec tarafından fazla tercih edilmeyen Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova'yla kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Yusuf Yazıcı CSKA Moskova'da

Milli futbolcunun menajeri Adem Cebeci, Sport24 ru sitesine yaptığı açıklamada, "Kulüpler anlaştı, anlaşmanın bitmesine çok az kaldı diyebilirim. Yusuf'un artık yüzde 90 CSKA Moskova oyuncusu olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Satın alma opsiyonu 12 milyon Euro

24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde satın alma opsiyonunun da bulunduğu ve bu opsiyonun 12 milyon Euro olacağı belirtildi. 


Galatasaray'ın gündemindeydi

Bilindiği üzere, Yazıcı ile Süper Lig ekibi Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilmişti.

Bu sezonki performansı

Fransız kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Yusuf Yazıcı, bu sezon forma giydiği 22 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Son Dakika | Löw, Fenerbahçe'de! İşte alacağı ücret...
Habere Git

Rekor bedelle Lille'e transfer olmuştu

Yazıcı, 2019 yılında Trabzonspor'dan 17.5 milyon Euro gibi rekor bir bedelle Lille kulübüne transfer olmuştu. Lille kariyerinde 89 maça çıkan milli oyuncu, 16 gol ve 10 asist ile oynadı. 

İlgini Çekebilir
Flaş iddia: Galatasaray'da Olimpiu Morutan ile yollar ayrılıyor mu?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler