Yusuf Yazıcı’nın temsilcisi: ''Yusuf için en doğru kararı vereceğiz''

24.12.2021 - 23:56 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 00:26

İsmi transferde Galatasaray ile anılan Lille'de forma giyen milli oyuncumuz ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Yusuf Yazıcı hakkında menajeri açıklama yaptı.

Yusuf Yazıcı’nın temsilcisi: ''Yusuf için en doğru kararı vereceğiz''

AJANSSPOR HABER

İsmi Galatasaray ile anılan milli futbolcu için temsilcisi Adem Cebeci, “Yusuf’un Galatasaray gelmesi için Trabzonspor’un onay vermesi gerekiyor. Avrupa’dan da talipleri var Yusuf için en doğru kararı vereceğiz” dedi. 

İkinci yarı için kadro yapılanması çalışmalarına başlayan Galatasaray’da gündeme gelen son isimlerden biri Yusuf Yazıcı oldu. Sportcell’in haberine göre ise Yusuf Yazıcı’nın menajeri Adem Cebeci şu ifadeleri kullandı: 

Trabzon onay vermeli


“Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’un ve Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri. Yusuf’un birçok önemli kulüple anılması normal. Galatasaray da çok büyük bir camia. Takımın başında da Türkiye’nin en büyük değerlerinden Fatih Terim var. Yusuf’un Galatasaray gelmesi içinse Trabzonspor’un onay vermesi gerekiyor. Yusuf ile ilgilenen Avrupa’da da birçok klüp var. Hepsini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz ki olası gidebileceği kulübe başta Lille Kulübü onay vermesi gerekir. İngiltere İtalya ve İspanya ve Almanya’dan da birçok temas kuran takımlar var. Yusuf’un kariyeri için en doğru karar ne ise onu vereceğiz.”

Senin için hazırladığımız haberler