Galatasaray Zaha'yı İstanbul'a Getiriyor! İşte Transferin Detayları

23.07.2023 - 17:37 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 17:47

Galatasaray, Fenerbahçe'nin görüştüğü Wilfried Zaha'yı İstanbul'a getiriyor. Zaha transferinin detayları ve oyuncunun imzalayacağı sözleşme belli oldu.

Galatasaray Zaha'yı İstanbul'a Getiriyor! İşte Transferin Detayları

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımını attı. Daha önce Sebastian Szymanski'yi Sarı-Kırmızılılar'ın elinden kapan Fenerbahçe, Wilfried Zaha'da şok oldu. Zaha transferinde gizli bir operasyon yürüten Dursun Özbek yönetimi, Fenerbahçe'nin uzun zamandır görüştüğü yıldız futbolcuyu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Zaha'nın İstanbul'a geliş saati belli oldu

Hücum hattına bir yıldızı daha eklemeye hazırlanan Galatasaray, Wilfried Zaha'yı transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve sağlık kontrollerinden geçmesi için İstanbul'a çağırdı. Yıldız futbolcu gece 22.00 sularında İstanbul'da olacak.

Zaha transferinin detayları

Hürriyet'in haberine göre Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Wilfried Zaha'nın imzalayacağı sözleşme detayları belli oldu. Buna göre Fildişili yıldız, 3 senelik anlaşma sağlarken, yıllık 5.5 milyon Euro maaş alacak. Galatasaray yönetimi Zaha'ya 6 milyon Euro imza parası ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Cimbom'dan Fener'e yılın transfer çalımı!
Habere Git

Cimbom Zaha'yı "Ali Cabbar" şarkısı ile duyurdu

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın istediği Dusan Tadic'i aldığını duyurduğu videoda Emir Can İğrek'in seslendirdiği son zamanların popüler olan şarkısı Ali Cabbar'ın girişini kullanmıştı. Galatasaray da Fenerbahçe'nin istediği Zaha'yı alarak, "ZAHAHAHA" notunu düştüğü videoda aynı müzikle nazire yaptı.

Galatasaray'dan KAP geldi

Cimbom, Zaha ile transfer görüşmelerina başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Zaha'nın performansı

Fildişili yıldız futbolcu, geçen sezon Premier Lig'de 27, FA Cup'ta ise 1 maça çıktı. 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Zaha, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler