Galatasaray'ın Yeni Transferi Wilfried Zaha İstanbul'da! Taraftarla Buluştu

23.07.2023 - 22:38 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 23:53

Galatasaray'ın yeni transferi Wilfried Zaha, İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin de görüştüğü Zaha, Sarı-Kırmızılı taraftarla buluştu. İşte tüm detaylar.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Wilfried Zaha İstanbul'da! Taraftarla Buluştu

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılı takım, Fenerbahçe'nin de uzun süredir görüştüğü Wilfried Zaha transferinde devreye girdi. Oyuncu ile anlaşma sağlanırken Zaha taraftarla buluştu.

Zaha İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Wilfried Zaha, İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcuyu çok sayıda Galatasaray taraftarı, büyük bir coşkuyla karşıladı.

Taraftar Zaha'yı karşıladı

Galatasaray, Zaha transferini duyurmasının ardından taraftarına bir çağrıda bulundu. Kulüpten yapılan paylaşımda Sarı-Kırmızılı taraftarlar Atatürk Havaalanı'na çağrıldı. 

İlgini Çekebilir
Cimbom'dan Fener'e yılın transfer çalımı!
Habere Git

Açıklamada, "Transfer görüşmelerine başladığımız Wilfried Zaha'yı hep birlikte karşılıyoruz! Saat 21.30'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde buluşalım!" denildi.

"Çok heyecanlıyım onlarla kucaklaşmak için"

İlk açıklamasını havalimanında yapan Zaha, kulüp televizyonuna "Taraftarın coşkusunu biliyorum, duyuyordum. Çok heyecanlıyım onlarla kucaklaşmak için" ifadelerini kullandı.

İlk üçlüsünü çektirdi

Wilfried Zaha'yı taşıyan uçak İstanbul'a indikten sonra içeride pasaport işlemleri başladı. Galatasaray Kurumsal İletişim Sorumlusu bu sırada Zaha'ya dışarıda bekleyen taraftar için üçlü tezahüratını anlattı. Zaha dışarı çıktığında taraftarla buluştu. Yıldız futbolcu ilk üçlüsünü çektirdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan nazire! Ali Cabbarlı Zaha paylaşımı
Habere Git

"Taraftarın önünde futbol oynamayı bekliyorum"

Taraftarla buluşmasının ardından kendisini bekleyen araca doğru ilerleyen Zaha, "Bir an önce sahaya çıkmayı ve taraftarın önünde futbol oynamayı bekliyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler