Zahavi: "Fenerbahçe'de olmayacağım"

16.09.2020 - 15:34 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 15:45

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Uzun bir süre Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul eden Eran Zahavi açıklama yaptı. Peki Eran Zahavi transfer için ne dedi? İşte detaylar...

Zahavi: "Fenerbahçe'de olmayacağım"

İsrailli golcü Eran Zahavi, geleceği hakkında konuştu.

Sport 1'e açıklama yapan 33 yaşındaki forvet, "Instagram dünyayı çılgına çevirdi ve sosyal medyadaki her şey orantısız. Güzeldi, güzel bir numaraydı ama ben Fenerbahçe'de değilim, olmayacağım da" dedi.

Geleceği hakkında da konuşan Zahavi, "Sizi temin ederim ki, önümüzdeki günlerde herkes nerede oynadığımı öğrenecek. Bir karar verdim ama birkaç gün içinde resmi hale getireceğim. Size en kısa sürede söylemek istiyorum. Kararım kafamda şekillendi. Henüz resmi bir şey yok, önce Guangzhou'daki durumu çözeceğim" dedi.

Tecrübeli futbolcuyu takımlarında görmek isteyen sarı lacivertli taraftarlar Zahavi'ye çağrıda bulunurken, sosyal medyada ünlü bir futbol sayfası Zahavi'ye "Come to Fenerbahçe" yani "Fenerbahçe'ye gel" yorumu yapmıştı.

İsrailli golcü bu yoruma "If your comment achieve 500k" yani "Yorumun 500 bin beğeniye ulaşırsa" diye cevap verirken, sayfanın "Arkadaşlar yüklenin" ifadesine de "Let's try" yani "Haydi deneyelim" karşılığını vermişti. Bu gelişme Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırmıştı.

Eran Zahavi; Palermo, Guangzhou, Hapoel Tel Aviv ve Maccabi Tel Aviv takımlarında toplam 426 maça çıktı. Zahavi bu karşılaşmalarda 259 gol 58 asistlik performans sergiledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler