Zahavi şov devam ediyor!

08.03.2021 - 13:50 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 13:54

Dış haberler… Sezon başında adı Fenerbahçe ile sık sık anılan, fakat tercihini Hollanda Eredivisie Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven’dan yana kullanan Eran Zahavi, yeni takımını sırtlamaya devam ediyor. Peki sezon başından bu yana, Eran Zahavi’nin performansı nasıl? Detaylar haberimizde…

Zahavi şov devam ediyor!

AJANSSPOR-HABER

Sezon başında Fenerbahçe’nin ısrarla transfer etmek istediği, ancak tercihini Hollanda Eredivisie devi PSV Eindhoven’dan yana kullanan İsrailli tecrübeli futbolcu Eran Zahavi, performansı ile adeta göz dolduruyor.

33 yaşındaki deneyimli oyuncu, Ajax ile girilen şampiyonluk yarışında takımını sırtlıyor. Zaman zaman PSV Eindhoven taraftarları tarafından bencillikle suçlansa da, ilerleyen yaşına rağmen skora yaptığı katkıyla herkesi kendine hayran bırakıyor.

İsrail’in futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Zahavi, bu sezon Hollanda ekibiyle sahaya çıktığı 25 maçta 15 gol, 4 de asist kaydetti. Takımının en golcü ikinci futbolcusu olan tecrübeli yıldız, Donyell Malen’ın hemen ardında yer alıyor.

Öte yandan PSV Eindhoven, geride bırakılan 25 haftada kazandığı 54 puan ile, 60 puanı bulunan lider Ajax’ın hemen peşinde ikinci sırada yer alıyor. Ayrıca zirvedeki Ajax’ın bir maç eksiği bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler