Zaha'ya Premier Lig'den talip çıktı! Bonservisiyle...

01.05.2024 - 20:05 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 20:14

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfred Zaha'ya Premier Lig ekibi Fulham'dan kanca geldi. İngiliz ekibi yıldız ismi transfer etmek istiyor. Detaylar...

Zaha'ya Premier Lig'den talip çıktı! Bonservisiyle...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'ın sezon başında bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Wilfred Zaha'nın tekrardan Premier Lig'e döneceği iddia edildi. Yıldız oyuncuya İngiliz ekibi talip oldu.

Fulham talip oldu

İngiliz basınında yer alan habere göre; Fulham'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi.

Galatasaray'a teklifle gelecekler

Fulham'ın Wilfried Zaha transferi için kısa süre içerisinde Galatasaray'ın kapısını çalacağı vurgulandı. Galatasaray'ın 31 yaşındaki kanat oyuncusu için ne kadar bonservis bedeli talep ettiğinin bilinmediği aktarıldı.

10 gol 5 asist

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu bu sezon Galatasaray'da 39 karşılaşmada forma şansı buldu. Wilfried Zaha bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki hücum oyuncusu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

4 milyon 350 bin euro maaş alıyor

Galatasaray, Wilfried Zaha'ya sezon başında 2 milyon 330 bin euro imza parası ödedi. Sarı-kırmızılılar, başarılı futbolcuya yıllık 4 milyon 350 bin euro garanti ücret verileceğini belirtti.

Galatasaray'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

Son maçlarda kadroya giremedi

Yıldız oyuncu, ligdeki son 11 maçın sadece ikisinde ilk 11'de başlarken, 8'inde sonradan oyuna girdi. Zaha, Beşiktaş ve Adana Demirspor maçlarında sakatlık nedeniyle kadroya alınmadı.

Senin için hazırladığımız haberler