Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'dan Ayrılık Açıklaması!

14.03.2023 - 09:41 | Son Güncellenme: 14.03.2023 - 09:51

Ara transfer döneminde Roma'dan kadroya katılan ve ilk Süper Lig maçında fileleri havalandıran Nicolo Zaniolo, sezon sonunda takımdan ayrılacak iddialarına yanıt verdi.

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'dan Ayrılık Açıklaması!

Kasımpaşa maçıyla birlikte ilk resmi maçına çıkan ve takımına 3 puanı kazandıran golü atan Nicolo Zaniolo, Galatasaray’dan sezon sonu ayrılacağı iddialarına karşın kalmakta kararlı. İtalyan yıldız, "Gitmek gibi bir düşüncem yok" dedi. İşte detaylar...

Zaniolo, babasının doğum günü için Etiler’deydi

Hürriyet'te yer alan habere göre; Roma’nın yeni Totti’si, İtalyan Messi yakıştırmalarının yakın geçmişte yapıldığı Nicolo Zaniolo, Galatasaray kariyerine müthiş bir giriş yaptı. Zaniolo, 1-0 sona eren Kasımpaşa maçı sonrasında babasının doğum günü için Etiler’deydi.

Babası Igor’un 50. yaş günü nedeniyle Zaniolo, Cumartesi günü Nusret’te Yemek yedi. İtalya’da yaşayan iş insanı Ali Güven, bu ülkede futbolculuğu döneminden de tanıdığı Igor Zaniolo ve ailesini Etiler Nusret Restaurant’ta misafir etti.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan Zaniolo kararı!
Habere Git

Gomis'in yan komşusu oldu

G.Saray Kulübü üyesi olan iki ismin de katıldığı yemekte Zaniolo, ilk maçta yaşadığı duygular, İstanbul’daki hayatı, kariyer planı ve Donk ile yaşadığı pozisyonla alakalı düşüncelerini de anlattı. 

"Teklif beklemek ya da gitmek gibi bir düşüncem yok"

Zaniolo, ilk olarak G.Saray üzerine yapılan sohbette “Hemen sezon sonunda teklif beklemek ya da gitmek gibi bir düşüncem yok. G.Saray’da önce şampiyonluk yaşamak sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Bu nasıl bir atmosfer? Mancini ile görüştüğümde bahsetmişti.

"Donk’un yaptığı hareket net kırmızı kartlıktı"

Ancak bu kadarı gerçekten farklı, kusursuzdu. G.Saray taraftarı etkileyici, büyüleyiciydi” diye anlattı. Genç oyuncu maçla ile ilgili ise “Donk’un yaptığı hareket net kırmızı kartlıktı. Hakem nasıl kırmızı kart göstermedi, anlamadım. Topsuz alanda beni sakatlamak için vurdu” yorumunu yaptı.

İlgini Çekebilir
N’Koudou'nun neden kadro dışı kaldığı belli oldu!
Habere Git

Icardi'nin davetini geri çevirdi

Yemekte Zaniolo’yu arayan Icardi takım arkadaşını Bebek Oteli’ne davet etti. Icardi, önce Bebek Oteli’ne, ardından takımın da 2 gün izinli olması nedeniyle gece kulübüne gideceğini söyledi. Zaniolo ise Icardi’nin bu davetine teşekkür edip katılmadı. 

"O insanların acısı hala yüreğimde"

Zaniolo transfer süreci ve Türkiye’ye geliş zamanlaması ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “G.Saray’a geldiğim için mutluyum. Ancak kötü zamanda, böylesine bir afet ve deprem döneminde Türkiye’ye geldim. O insanların acısı hala yüreğimde. Empati yapıyorum. O yüzden ben böyle durumda eğlenceye ya da kulübe gidemem, olmaz” dedi. Mancini’den de tam not alan Zaniolo’nun İtalya Milli Takımı’na da çağrılması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Gözlemciler, Sevilla maçında 4 F.Bahçeli yıldızı takip edecek!
Habere Git

Bilindiği üzere başarılı oyuncu ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Sarı-kırmızılı takım ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Zaniolo, 2022-2023 sezonu için net 900.000 Euro, diğer sezonlar için ise net 2.750.000 Euro alacak.

Senin için hazırladığımız haberler