Zanka resmen Fenerbahçe'de!

10.08.2019 - 22:49 | Son Güncellenme: 10.08.2019 - 22:49

Zanka resmen Fenerbahçe'de!

Son dakika haberine göre; Fenerbahçe'de transfer gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe Kulübü, Mathias Zanka Jorgensen ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

 

Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Danimarkalı stoper Mathias ‘Zanka’ Jattah-Njie Jorgensen ve kulübü Huddersfield Town ile anlaşmaya varılmıştır. 3+1 yıllık anlaşmaya imza atan 1990 doğumlu oyuncuya Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz"

Zanka'dan taraftarlara mesaj var

Fenerbahçe'nin yeni transferi Zanka, sarı-lacivertli taraftarlara da mesaj gönderdi. Zanka, "Merhaba büyük FENERBAHÇE taraftarı... Çubukluyu giyecek olmaktan dolayı çok çok mutluyum. Bu forma için en iyisini yapacağıma emin olun" ifadelerini kullandı.

Zanka, tesisleri gezdi

Zanka, kulüp binasındaki imza töreninin ardından Can Bartu Tesisleri'ni gezdi.

Zanka sahaya indi

Mathias ‘Zanka’ Jattah-Njie Jorgensen, tesisleri gezdikten sonra fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı ve salonda çalıştı.

Comolli'den bilgiler aldı...

Danimarkalı futbolcu, tesislerde oyuncuların kaldığı odaları, kondisyon salonunu ve antrenman sahasını Sportif Direktör Damien Comolli ile birlikte gezerek bilgi aldı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathias Zanka Jorgensen, imza töreninin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu: Sahaya çıkarak çubukluyu giymek için sabırsızlanıyorum. Bu anı uzun süredir bekliyordum. 

 

Harika hissettiğini dile getiren Zanka, "Sahaya çıkarak çubukluyu giymek için sabırsızlanıyorum. Bu anı uzun süredir bekliyordum. Transfer gerçekleştiği için çok mutluyum. Nihayet yeni evimdeyim. Benim hedefim kazanmak, olabildiğince çok başarı elde etmek. Şampiyon olmak istiyorum. Her zaman Fenerbahçe hakkında bilgim vardı. Zaten Fenerbahçe bilinen bir kulüp. Taraftarları dünyanın her yerinde. Bu yüzden benim için Fenerbahçe'ye gelmek çok büyük bir adım. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü İstanbul'a geldiğim ilk andan beri hissetmeye başladım. Saygı duyulacak bir büyüklüğe sahipler. Bu yüzden sahaya çıkmak ve çubukluyu giymek için sabırsızlanıyorum. Bu benim kariyerim için gurur verici bir an olacak. Kız arkadaşım ve ailem de bir an önce buraya gelerek beni ziyaret etmek ve Fenerbahçe ruhunu hissetmek için sabırsızlanıyorlar" dedi.

 

Zanka, taraftarlara da mesaj gönderirken, "Burası Türkiye'nin en büyük kulübü. Her zaman zirvede olmalıyız. Oynayacağımız her maçta savaşacağız ve sezon sonunda olmamız gereken yerde yani zirvede olacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Zanka, Fenerbahçe kulüp tesislerini gezerek incelemelerde bulundu ve çalışma gerçekleştirdi.

Senin için hazırladığımız haberler