Zanka transferi için açıklama geldi! Kopenhag...

09.07.2020 - 09:08 | Son Güncellenme: 09.07.2020 - 09:13

Fenerbahçe'den Fortuna Düsseldorf'a kiralanan Zanka'nın geleceği merak konusu oldu. Danimarkalı stopere ülkesinin takımlarından Kopenhag'ın talip olduğu gündemde. Kopenhag, Fenerbahçe'nin kolaylık sağlaması halinde futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Zanka transferi için açıklama geldi! Kopenhag...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de beklentilerin altında kalan Zanka’nın geleceği merak konusu oldu. Danimarka ekibi Kopenhag’ın futbolcuyla ilgilendiği gündeme geldi. Kopenhag, Zanka’yı transfer etmek istiyor mu? Fenerbahçe’ye geri mi dönecek? Detaylar haberde…

Zanka, beklentilerin altında kalmıştı

Ersun Yanal döneminde Fenerbahçe’ye transfer edilen fakat; beklentileri karşılayamayan Zanka, Alman ekibi Fortuna Düsseldorf’a sezon sonuna kadar kiralanmıştı.

Zanka, Kopenhag'ın transfer gündeminde

Düsseldorf’un Bundesliga’ya veda etmesinin ardından Danimarkalı futbolcunun durumu da merak konusu oldu.

Stale Solbakken, Zanka konusunda açıklama yaptı

FC Kopenhag’ın teknik patronu Stale Solbakken, Zanka’yı transfer edip etmeyecekleri sorusuna Danimarka basınında verdiği demeçle açıklık getirdi.

Kopenhag, Fenerbahçe'den kolaylık bekliyor

Solbakken, Zanka’nın Kopenhag’a dönmesinin mali açıdan mümkün olmadığını, ancak; Fenerbahçe’nin tutumu ve futbolcunun vereceği karara göre transferde durumun değişebileceğini söyledi.

Zanka, Fenerbahçe'de kaç maçta oynadı?

30 yaşındaki Zanka, bu sezon Fenerbahçe’de toplam 19 maçta 3 gol attı. Daha sonra kiralık olarak gittiği Düsseldorf’ta ise 11 maçta 1 gol 1 asistle oynadı.

Zanka'nın Fenerbahçe'ye maliyeti ne kadardı?

Zanka, hatırlanacağı gibi Huddersfield Town forması giydikten sonra 2 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye katılmıştı. Danimarkalı oyuncu 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncunun maliyeti ise açıklanmasa da 1.7 milyon Euro gelir elde edeceği gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler