Zehra Güneş sevgilisini sildi!

23.12.2022 - 10:06 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 10:10

Vakıfbank ve Türkiye A Milli Takımı'nın başarılı orta oyun oyuncusu Zehra Güneş, sevgilisi Eren Dişli ile ilgili fotoğraflarını Instagram hesabından sildi.

Zehra Güneş sevgilisini sildi!

AJANSSPOR HABER

Hem Vakıfbank vem Milli Voleybol Takımı'nın yıldızı olan Zehra Güneş, spor kariyeri kadar özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan Zehra Güneş burada özel hayatı ile ilgili paylaşımlarda bulunuyor.  

Zehra Güneş'ten paylaşım: Seninle 1 yıl

7 Temmuz 1999 doğumlu olan sporcu bir süredir film yapımcısı Eren Dişli ile birlikteydi. Zehra Güneş sevgilisi ile ilişkilerindeki bir yılı, "Seninle bir yıl" notu ile paylaşmıştı.

Sosyal medya fotoğraflarını sildiler

Sabah'ın haberine göre Zehra Güneş'ten Eren Dişli ile ilgili flaş bir hamle geldi. Voleybolcu, Eren Dişli ile birlikte sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları sildi. Eren Dişli de buna aynı şekilde karşılık verdi.

İlgini Çekebilir
Tıpatıp aynı! Zehra Güneş'in kardeşini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi
Habere Git

Evlilik yerine ayrılık mı?

Çiftin ailerinin tanıştığı ve evlilik yolunda oldukları belirtiliyordu. Bu hareket sonrası Zehra Güneş ve Eren Dişli'nin ayrıldığı iddiaları güçlendi. 

Zehra Güneş ile Eren Dişli'nin boy farkı çok konuşulmuştu

1 metre 97 santim boyundaki Zehra Güneş ile Eren Dişli arasındaki boy farkı sosyal medyada çok kunuşulmuştu. Güneş, Dişli'den bir hayli uzun. 

Zehra Güneş'in kariyeri başarılarla dolu

Zehra Güneş, Vakıfbank ile alınmadık kupa bırakmadı. 2017-2018 sezonundan bu yana VakıfBank A Takımı'nda oynayan Zehra Güneş, sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 2 CEV Şampiyonlar Ligi, 4 Türkiye Ligi, 2 Kupa Voley ve 1 Şampiyonlar Kupası şampiyonluğu yaşadı. 

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş servet kazanacak
Habere Git

Zehra Güneş'in A Milli Takım başarıları

Zehra Güneş, A Milli Takım formasıyla 2018 FIVB Miletler Ligi ve 2019 Kadın Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü oldu. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda mücadele eden Filenin Sultanları'nın kadrosunda yer aldı.

Zehra Güneş'in kişisel başarıları

Zehra Güneş, 2017'de U18 Dünya Şampiyonası aynı yıl U20 Dünya Şampiyonası'nda en iyi orta oyuncu seçildi.  2018 Türkiye Ligi Gururla Yerli Özel Ödülü'nü kazandı. 2019, 2021 ve 2022 Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda en iyi orta oyuncu oldu.  

Senin için hazırladığımız haberler