Zehra Güneş'ten Alperen Şengün paylaşımı

05.01.2024 - 12:09 | Son Güncellenme: 05.01.2024 - 12:20

NBA takımlarından Houston Rockets'ta forma giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'e All Star için bir destek de milli voleybolcu Zehra Güneş'ten geldi. İşte detaylar...

Zehra Güneş'ten Alperen Şengün paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş, NBA'de Houston Rockets forması giyen yıldız basketbolcu Alperen Şengün'le ilgili paylaşım yaptı.

Zehra Güneş'ten Alperen'e destek

18 Şubat 2024 tarihinde Indianapolis'te düzenlenecek All Star maçı öncesi, halk oylamasında şu an Batı Konferası'nad 7. sırada yer alan Alperen Şengün'e Zehra Güneş'ten destek geldi. 

"Şengün All-Star"

24 yaşındaki milli voleybolcu güzel, sosyal medya hesabından, Alperen'in videsonu paylaşarak "Şengün All-Star" ifadelerine yer verdi.  

Zehra Güneş'in paylaşımında 2024 NBA All-Star oylamalarının linkini paylaşıp Alperen Şengün'ü etiketlediği görüldü.

Oylamada 7. sırada

Öte yandan, NBA All-Star birinci tur oylama sonuçlarını açıkladı. Milli oyuncumuz Alperen Şengün, Batı Konferansı'nın ön alan oyuncuları arasında 335,115 oy ile 7. sırada yer aldı.

NBA tarihine geçti

Bu sonuçlarla 21 yaşındaki Alperen Şengün, All-Star oylamasında 300.000 oy barajını aşan en genç oyuncu uvanını elde etti.

"Türk halkının desteği ve sahada yaptıklarımla bir şansım var"

Alperen Şengün geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, NBA All-Star karşılaşmasında yer alabilme ihtimaliyle ilgili olarak, "Şu an bir şans var tabii ki. Batıda olduğum için çok iyi oyuncu ve takımlar var. Girmek tabii ki zor. Türkiye'den büyük bir destek var. Onların desteği ve sahada yaptıklarımla bir şansım var. Olursa çok güzel olur, olmazsa da önümde çok uzun yıllar var. Umarım bir gün olacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler