Zekeriya Alp için zehir zemberek sözler: "Çakıl taşısın!"

09.03.2020 - 13:45 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 13:45

Trabzonspor ile Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp arasında yaşananlar sonrası Divan Başkanı Ali Sürmen açıklama yaptı. Ali Sürmen, Zekeriya Alp için neler söyledi? İstifaya mı davet etti? Flaş sözler...

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı. Zekeriya Alp'e, "Sen taşlı, engebeli bu yolda bizim için ufak bir çakıl taşısın. Gel, sen bu sefer bu işlere alet olma ve istifa et" ifadelerini kullandı. Bu basın açıklamasını tüm kurullar olarak ortak yaptıklarını ifade eden Ali Sürmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ali Sürmen: "Mahkemeye vermekle tehdit etmek, husumetin olduğunu gösterir"

TFF, Sayın Zekeriya Alp'in açıklamasına imza atıp taraf olmuştur. Alp'e soruyoruz. Bunca yıldır sizi eleştiren yönetici ve teknik adamların hangisini mahkemeye vermekle tehdit ettiniz? Mahkemeye vermekle tehdit etmek, husumetin olduğunu gösterir. Bundan sonra Trabzonspor aleyhine taraf olduğunuzu gösterdiniz.

Ali Sürmen: "Sen bizim için ufak bir çakıl taşısın"

Şampiyonluğa gittiğimiz her dönemde bizlere pusu kuruldu. Gel sen bu sefer bu işlere alet olma ve istifa et. Biz tuzakları çok iyi biliyoruz. Sen taşlı, engebeli bu yolda bizim için ufak bir çakıl taşısın.

Ali Sürmen: "Pusu kurmaya çalışan zihniyetin istifasını bekliyoruz"

Bizler ise camiamızın ayağına taş değdirmemeye yemin ettik. Sizin ve pusu kurmaya çalışan zihniyetin tüm temsilcileriyle istifasını bekliyoruz.

Sayın Başkan yardımcımız Ertuğrul Doğan’ın kulübümüzün resmi sitesinden açıklamada bulunarak gerçekleri anlatmasından Sayın Zekeriya Alp’in neden rahatsız olduğunu açıklamanın kendisinden de anlayamadığımız gibi, bunu neden TFF’nin resmi sitesi üzerinden yapıldığını da anlayamadığımızı vurgulamak isteriz. Buradan anlaşılmaktadır ki; TFF de sayın Alp’in açıklamasına imza atıp, taraf olmuştur. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler