Zeki Çelik'ten Lucescu ve Fatih Terim sözleri!

29.03.2018 - 16:23 | Son Güncellenme: 29.03.2018 - 16:23

Zeki Çelik'ten Lucescu ve Fatih Terim sözleri!

İstanbulspor'un genç oyuncusu Mehmet Zeki Çelik, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

İstanbulspor'un Play-off şansını değerlendiren Çelik, Süper Lig'de oynamak istediklerini belirtti.

Mehmet Zeki Çelik, milli takıma çağrılma sürecini anlattı.

İşte detaylar...

Genç bir ekibiz

Play-off'la aramızda 2 puan var. Kolay maçlarımız yok ama olabileceğine inanıyoruz. Genç bir ekibiz. Olmasını istiyoruz. Herkes inanıyor. Play-off'a kalırsak oradan çıkacağımızı düşünüyorum.

Karar, sezon sonu verilecek


Haberleri gördüm mutlu oldum. Süper Lig'de oynamak şu an tek hedefimiz. Beni isteyen büyük takımlardan haberim var. Sezon sonu kulubümüzün verdiği karar neticesinde hareket edeceğiz. Hocamız bana çok destek oluyor. En iyi olmamı istiyor. Gelişimime her geçen gün katkıda bulunuyor. Yalçın hocaya buradan teşekkür ederim.

Fatih hocanın beni izletmesi gurur verici

Fatih hoca Türkiye'de sayılı hocalardan biri. Böyle haberlerin çıkması gurur verici. Gideceğim kulübe oynayarak gidip orada da oynamak sitiyorum. Türkiye'de şu anda bu bölgede az oyuncu yetişiyor.

Milli takımda kalıcı olmak istiyorum


Sayın Lucescu beni milli takıma çağırdı. Milli takımda kalıcı olmak istiyorum. Ortamı görmüş oldum. Böyle bir imkanı sağladığı için de Lucescu'ya çok teşekkür ederim. Çok memnun oldum.

Hedefim Avrupa'da oynamak

Cengiz ve Çağlar'la konuştum. Onlardan bilgiler aldım. İnşallah bende onlar gibi Avrupa'da oynayabilirim. Bu benim hayallerimden biri. 

Senin için hazırladığımız haberler