Zerbi isyan etti: "İngiliz hakemlerin yüzde 80'ini sevmiyorum"

14.11.2023 - 09:42 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 09:46

Premier Lig temsilcisi Brighton'ın teknik direktörü Roberto De Zerbi, 1-1 biten Sheffield United maçının ardından hakem ve VAR'a isyan etti. Detaylar.

Zerbi isyan etti: "İngiliz hakemlerin yüzde 80'ini sevmiyorum"

AJANSPOR - DIŞ HABER

İngiltere Premier Lig'in 12'inci haftasında Brighton ile Sheffield United karşı karşıya geldi. Ev sahibi Brighton, 69'uncu dakikada Dahoud'un gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Zorlu mücadele 1-1 berabere bitti.

De Zerbi'den Hakem ve VAR'a sert eleştiri

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Brighton Teknik Direktörü Roberto De Zerbi, hakem yönetimine isyan etti. De Zerbi ayrıca VAR'a da eleştiri getirdi.

"İngiltere'deki hakemlerin yüzde 80'ini sevmiyorum"

Roberto De Zerbi, "Dürüst ve netim. İngiltere'deki hakemlerin yüzde 80'ini sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş sözler! "Keşke gelmeseydim"
Habere Git

Başarılı antrenör açıklamasının devamında "Bu yeni bir şey değil. Onları sevmiyorum. Sahadaki davranışlarını beğenmiyorum" şeklinde konuştu.

"İngiltere, VAR'ın doğruluğundan emin olmadığımız tek ülke"

VAR'a da eleştiri getiren Roberto De Zerbi, "İngiltere, VAR kullanıldığında kararın doğruluğundan emin olamadığınız tek ülke" açıklamasını yaptı.

Brighton ile performansı dikkat çekiyor

Eylül 2022'de Brighton'da göreve gelen De Zerbi, takımı ile başarılı bir performans sergiledi. 56 maçta Brighton'ın başında yer alan 44 yaşındaki hoca, 26 galibiyet elde etti. De Zerbi, 12 beraberlik ve 18 mağlubiyet yaşayarak, 1.61 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler