Zinedine Zidane: "Endişeli değilim"

12.09.2017 - 15:38 | Son Güncellenme: 12.09.2017 - 15:38

AJANSSPOR DIŞ HABER – İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid’in teknik direktörü Zinedine Zidane, Şampiyonlar Ligi’nde APOEL ile sahalarında oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Devler Ligi’ne son şampiyon apoletiyle çıkacaklarını hatırlatan Zidane, ”Üst düzey bir organizasyonda olduğumuz için mutluyuz. Biz son şampiyonuz. Ama her şey sıfırdan başlayacak. Elbette bizi zorlayacak rakipler olacaktır. Bunun farkındayız. Ancak Şampiyonlar Ligi için iddialı ve heyecanlıyız” yorumunda bulundu.

Basın toplantısında, ligde son 2 haftada aldıkları sonuçların hatırlatılması üzerine Fransız teknik adam, ”Biz işimizi yapmak için buradayız. Yıl içinde negatif sonuçlar da ortaya çıkacaktır. Biz sürekli kazanmak istiyoruz. Fikrim değişmiş, ya da hedeflerden sapma olmuş gibi bir durum söz konusu değil” dedi.

Şampiyonlar Ligi açısından herhangi bir baskı hissedip hissetmedikleri sorusuna ise Real Madrid teknik patronu, ”Böyle bir organizasyonda bizim gibi birçok üst düzey takımlar var. Endişeli değilim. Oyuncularımız her zaman kazanmak için sahada olacak” diye konuştu.

La Liga’da ilk 3 haftada sadece 5 puan toplayabilen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda APOEL Nicosia’nın yanı sıra Borussia Dortmund ve Tottenham ile mücadele edecek. İlk maçı yarın akşam evinde oynayacak Real, gruptaki ikinci maçında ise Almanya’da Dortmund’a konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler