Zirveden Banega için karar çıktı!

22.06.2019 - 08:26 | Son Güncellenme: 22.06.2019 - 11:26

Zirveden Banega için karar çıktı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kurmaylarıyla birlikte Bodrum'daki villasında bir transfer zirvesi gerçekleştirmişti. Zirvenin ana gündem maddesi Ever Banega'ydı. İşte detaylar...

Aslan’da artık varsa yoksa Ever Banega... Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldızı kadroya katabilmek için kesenin ağzını açacak gibi görünüyor. 

Teknik direktör Fatih Terim, Bodrum’daki villasında ekibiyle beraber bir transfer toplantısı yaptı. 
Son gelişmeleri masaya yatıran ekibin görüşmesinden bir isim özellikle öne çıktı. Fatih hoca, Banega’yı ne pahasına olursa olsun takımında görmek istiyor. 
Bu nedenle, 3 milyon Euro olarak belirlenen yıllık ücret limitinin, tecrübeli futbolcuya özel olarak aşılmasına karar verildi. Konuyla ilgili görüş birliği yönetime de iletildi. 

Teklife zam yapılıyor

Sevilla’nın yeni kontrat teklifini kabul etmeyince satış listesine konulan Banega’ya, Galatasaray cephesinin yıllık 3.5 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. 
İspanyol kulübüyle de bonservis konusunda 6-7 milyon Euro civarında bir rakamla anlaşma sağlanması bekleniyor. 
Yönetimin, Banega’nın temsilcileriyle ikinci görüşmeyi yapmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

Aklındaki ikili: Banega-Fernando

Fatih hoca, yeni sezondaki orta saha kurgusunda Banega’nın varlığına çok önem veriyor. 
Fernando ile Banega’nın, birlikte mücadele ettiğinde sadece Süper Lig’de değil, Şampiyonlar Ligi’nde de büyük fayda sağlayacağını düşünen Terim, Ndiaye’nin yerinde oynatacağı Arjantinli yıldızın tekniği ve temposuyla, maliyetini fazlasıyla hak edeceği görüşünde.

1 Temmuz’a yetişebilir

Ever Banega, Arjantin Milli Takımı’nın Copa America kadrosunda yer almıyor. Bu nedenle tarafların anlaşması halinde, tecrübeli futbolcunun 1 Temmuz’daki idmanına veya bir sonraki hafta gidilecek olan yaz kampına yetişmesi için bir engel görünmüyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler