Zirveye sert mesajlar! Şampiyonluk yarışında...

19.04.2018 - 09:10 | Son Güncellenme: 19.04.2018 - 09:10

Zirveye sert mesajlar! Şampiyonluk yarışında...

Anadolu takımları bu hafta şampiyonluk yarışında belirleyici olacak. Beşiktaş’a konuk olacak Malatya’dan; deplasmanda Fenerbahçe’yle kader maçına çıkacak Antalya’dan; Aslan’ı ağırlayacak Alanya’dan ve Başakşehir’in rakibi Kayseri’den iddialı mesajlar var. (Fanatik)

EMRE  GÜRAL

Sezonun ikinci yarısında Antalyaspor’un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Emre Güral, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçından son derece umutlu: Kimse bizim oraya gidip kapanıp 1 puana oynayacağımızı sanmasın. Hocamızın verdiği taktikleri sahaya yansıtarak 3 puan almak istiyoruz. Bu tarz maçlardan alınan galibiyetler ekstradır. 

EMRE AKBABA

ytemiz Alanyaspor’un yıldızı Emre Akbaba, kritik Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu: izi aldatmaması gerekiyor” diyen başarılı oyuncu, “Çok güçlü bir Galatasaray ile oynayacağız. Galatasaray maçıyla puanımızı 35’e yükseltmek istiyoruz. Futbolcular olarak elimizden geleni yapmak istiyoruz. Hepimiz her şeye hazırlıklı olmalıyız. 

DENİZ TÜRÜÇ

Bizim bir hedefimiz var. Sezon sonunda Avrupa biletini cebimize koymak istiyoruz. Bu hedef için de deplasmanda oynayacağımız Başakşehir maçı önemli. Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu ve bu hedefi hak ettiğimizi göstermek için çok önemli bir fırsat. 

MİCHAEL PEREİRA

Beşiktaş ve Galatasaray’la maçlarımız var. Şampiyonun kim olacağı bizi ilgilendirmiyor. Kadro olarak alabileceğimiz puanların altında kaldık. Daha iyisini yapabilirdik. Son 5 hafta var. 10. sıradayız. Ancak sezonu daha iyi bir noktada bitirmek istiyoruz. Bunun için de her maçımızı kazanacağız. 
Senin için hazırladığımız haberler