Ziya Doğan'dan çarpıcı Lucescu yorumu: 'Arkasında durulmalı'

21.11.2018 - 14:10 | Son Güncellenme: 21.11.2018 - 17:10

Ziya Doğan'dan çarpıcı Lucescu yorumu: 'Arkasında durulmalı'

Deneyimli Teknik Direktör Ziya DoğanA Milli Takım, Lucescu, Cengiz Ünder ve Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ziya Doğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Lucescu'yu değerlendirerek sözlerine başlayan Ziya Doğan, "Lucescu'nun arkasında durulmalı ve devam edilmeli. Türkiye'de her şey ahbap-çavuş ilişkisi içinde ilerliyor. Bu ilişkiye uygun değilseniz eleştiriliyorsunuz. Lucescu bu ilişkilere uygun değil. Genç bir takım oluşturuyoruz. Bizde sabır yok. Bu bizde hastalık... Lucescu'ya sabır gösterilmeli" dedi.

'Cengiz mükemmel ve mütevazi'

Cengiz Ünder hakkında ise Doğan, "Cengiz Ünder mükemmel bir oyuncu. Dün de maçın en etkili adamlarından birisiydi. Çok iyi gol ortaları yaptı. Cengiz mükemmel ve mütevazi gidiyor. Allah bu çizgisini bozmasın. Cengiz'in üzerinde Abdullah Avcı ve Altınordu'nun çok etkisinin olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. 

'Ligin en iyi kadrosu Beşiktaş'ta'

Sözlerine Beşiktaş'ın durumunu değerlendirerek son veren Ziya Doğan şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş'ta da rüzgar tersten esmeye başladı. Geçen sezon ve bu sezon işler kötü gidiyor. Beşiktaş'ta bir santrfor eksikliği var. Fenerbahçe ve Galatasaray'da da bu sıkıntı var. Şenol Güneş'in bir santrforda ısrar etmesi lazım. Beşiktaş'ın bu sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovalacağına inanıyorum. Beşiktaş'ta içeride eski huzur yok gibi. Bu düzeltilmeli. Bana göre ligin en iyi kadrosu da Beşiktaş'ta"

Senin için hazırladığımız haberler