Galatasaray ile anlaşan Hakim Ziyech İstanbul'a geliyor

18.08.2023 - 17:20 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 18:35

Galatasaray, Chelsea'nin yıldız futbolcusu Hakim Ziyech ile anlaşma sağladı. Faslı sağ kanat, İstanbul'a geliyor. Oyuncunun geliş saati belli oldu.

Galatasaray ile anlaşan Hakim Ziyech İstanbul'a geliyor

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, kadrosuna bir yıldız transfer daha yaparak güçlendirdi. Sarı-Kırmızılı takım, Premier Lig devi Chelsea'nin sağ kanadı Hakim Ziyech ile anlaşma sağladı.

İstanbul'a geliyor

A Spor'da yer alan habere göre Hakim Ziyech, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geliyor. Yıldız futbolcunun bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor.

Bonservissiz geliyor

Hakim Ziyech transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, yıldız oyuncu için kulübü Chelsea'ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray ilgilenirken Fenerbahçe listesine ekledi!
Habere Git

Ziyech'in kariyeri

19 Mart 1993 doğumlu Hakim Ziyech, Hollanda'da futbola başladı. Heerenveen'de profesyonel olan futbolcu, Hollanda'da Twente ve Ajax formaları giydi. Ajax'taki performansıyla yıldızını parlatan Ziyech, 2020 yılında 40 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye imza attı.

Ziyech'in performansı

Geçen sezon İngiliz kulüp ile 24 resmi müsavakada görev alan Hakim Ziyech, takımına gol katkısı sunamadı. 3 defa arkadaşlarına son pası veren isim olan 30 yaşındaki yıldız, 2 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler