Zlatan Serdar'dan flaş açıklamalar! 'Türkiye'de yabancı oyuncu sevdası...'

20.07.2017 - 22:36 | Son Güncellenme: 20.07.2017 - 22:36

AJANSSPOR ÖZEL- Bundesliga 2 ekiplerinden  Greuther Fürth'de forma giyen başarılı santrfor Serdar Dursun, Radyospor'da yayınlananan Transfer Hattı programında Salim Manav'a özel açıklamalarda bulundu.

Bu sezon takımı adına  11 gol, 1 asist kaydeden  'Zlatan' lakablı  Serdar Dursun'un röportajından önemli satır başları:

'Güzel bir sezon geçirdik'

"Geçen yıl güzel bir sezon geçirdik. Şimdi kamp sürecindeyiz. Ligler bu sene erken başlıyor, 2 hafta sonra bir maçımız var. Yorucu bir etaptayız ancak benim açımdan güzel de bir etap"

'Almanya'dan birkaç teklif oldu'

"Geçtiğimiz yıl Türkiye’den birkaç menajer ile görüştük ancak resmi bir teklif bize ulaşmadı. Almanya’dan da birkaç teklif oldu ancak net bir şey yok. Transfer dönemi devam ediyor, neler olacak göreceğiz"

'Süper Lig'den teklif aldım'

"Süper Lig’den de teklif aldım. Menajerler bazı takım isimleri söylediler. Bunlar net teklif mi bilmiyorum ancak resmi teklifler değildi. Kendi menajerim görüşmelerini sürdürüyor. Takımlar kamp dönemine yeni başladı,üst klasman forvetler arıyorlar, kadrolar da oturunca inşallah bir teklif gelir diye düşünüyorum"

'Türkiye'de yabancı oyuncu sevdası...'

"Türkiye’deyken bazı talihsizlikler yaşadım. Türkiye’de yabancı oyuncu sevdası sıkıntılı, özellikle forvet hattında. Süper Lig'de ve 1.Lig’de 36 takımının 30 forveti zaten yabancı oluyor. Yerli forvetleri oynatmıyorlar. Bana da pek fazla şans vermediler. Almanya’da şans verdiler ve kendimi gösterdim. Beni alan takımlarda, topta gelirse o takımı taşıyacağımı düşünüyorum. Öncelikli hedefim Bundesliga ve Milli Takım ancak Süper Lig’den mantıklı bir teklif gelirse gelmeyi düşünürüm"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler