Zorbay Küçük'ün babası suskunluğunu bozdu!

04.02.2020 - 20:42 | Son Güncellenme: 05.02.2020 - 12:39

Zorbay Küçük'ün babası suskunluğunu bozdu!

Galatasaray-Kayserispor maçını yönetmesi, “Babası Galatasaray altyapısında çalışıyor” denilerek, tepki gösterilen  Zorbay Küçük’ün babası Feyzullah Küçük, suskunluğunu bozdu.

SALİM MANAV

Son dönemlerde yükselişte olan ve Cüneyt Çakır’ın tahtına aday gösterilen Zorbay Küçük’ün babası Feyzullah Küçük, ayrıldığı eşi istemediği için oğluyla görüşemediğini söyledi.

Son dönemlerde yükselişte olan ve Cüneyt Çakır’ın tahtına aday gösterilen Zorbay Küçük’ün babası Feyzullah Küçük, ayrıldığı eşi istemediği için oğluyla görüşemediğini söyledi.

Feyzullah Küçük, Galatasaray Futbol Okulu'nda antrenör olarak çalıştığı için oğlunun Galatasaray-Kayserispor maçına atanması çok tartışıldı.

Ancak Ajansspor, Feyzullah Küçük’ın oğluyla 4 yaşından beri görüşmediğini ortaya çıkarmıştı. Haberi okumak için tıklayınız!

Konuya ilişkin suskunluğunu Ajansspor’a bozan Feyzullah Küçük, "Oğlum Zorbay ile uzun yıllardır görüşmedim, görüşemiyorum da. Galatasaray-Kayserispor maçından önce ve sonra sosyal medyada Zorbay ile ilgili linç kampanyası başlatıldı. Bunun sebebi de benim Galatasaray Futbol Okulu'nda antrenör olarak görev yapmam. Ben hayatımı idame ettirebilmek için Büyükçekmece Galatasaray Futbol Okulu'nda çalışıyorum. Benim de yaşamımı sağlayabilmem için çalışmam gerekli. Bu bir futbol okulu, akademi de değil, Galatasaray altyapısı da” dedi.

ZORBAY’A YAPILANLARDAN UYUYAMADIM

Evliliklerde boşanmaların olduğunu söyleyen Feyzullah Küçük, “İnsanlar eşinden ayrılabilir. Ben de 1996 yılında eski eşim Güler Hanım'dan ayrıldım. İkinci evliliğimden sonra da eski eşim çocuklarımla görüşmemi istemedi. Benim de hatalarım oldu, uzun yıllardır Zorbay ile görüşmüyorum. Zorbay benim canımdır, kanımdır, pazar gecesi Zorbay'a yapılanlardan sonra sabaha kadar uyuyamadım. Zorbay'a destek olsunlar. MHK'nin böyle genç hakemlere ihtiyacı var” dedi.

BEN ADANASPORLUYUM

Büyük oğlu Mehmet Can ile görüştüğünü anlatan Küçük, “Kendisi de şu anda İstanbul'da yaşıyor. Zorbay ile görüşmüyorum istesem görüşebiliriz fakat kendisine yıllar sonra istemeden de olsa zarar vermek istemiyorum. Zorbay hakem olduktan sonra futbolculuğumda oynadığım takımlardan arayanlar olduğunda telefonlarına bakmadım. Benim için sosyal medyada Galatasaraylı dediler, ben Adanasporluyum; turuncu-beyazım...

FEYZULLAH KÜÇÜK KİMDİR?

9 Temmuz 1962 yılında Adana'da doğdu. Feyzullah Küçük futbola memleketinin güçlü ekiplerinden Adanaspor'da başladı ve 1981 senesinde altyapıdan profesyonel takıma alındı ve uyum sorunu yaşamadan kalitesini hemen göstermeye başladı. Adanaspor'da tam beş sezon büyük başarılara imza atttı. 1986-87 sezonunda Lige büyük bir bütçeyle iddia giren Malatyaspor'a transfer olmuştur. Malatyaspor'da dört sezon boyunca Oktay Çevik, Feridun Özütok, Levent Numanoğlu, Zeynel Limoncu, Yaşar Duran ve Ünal Karaman gibi futbolcularla beraber oynayip dört sezonda da sezonu hep üst sıralarda bitirip o zamana göre büyük bir başarı elde etmiştir.

MALATYASPOR'UN EFSANE KADROSUNDA YER ALDI

Malatyasporun tarihinde en iyi sezonunu 1987-88 sezonunda geçirmiştir ve ligi üçüncü sırada bitirmeyi başarmıştır. 1988-89 ve 1989-90 sezonlarında daha önceki başarılar tekrarlanamamıştır ve Malatyaspor yeni yapilanmaya gittigi icin Feyzullah Küçük 1989-90 sezonunun sonunda takımdan ayrilip Bakırköyspor'la el sıkışmıştır. Malatyaspor'dan ayrılığının asıl sebebi beşbeşe alınan üçüncü mağlubiyetden sonra fanatik taraftan grubundan dövülmesi söylentileri dolansa da resmi ayrılık sebebı Malatyaspor'dakı yeni yapılanma olarak belirtirmiştir. Bir büçük sezon Bakırköyspor'da oynadıktan sonra yarım sezonda Bursaspor'da oynadı ve bunun ardından futbol kariyerini noktalamıştır.

Senin için hazırladığımız haberler