Galatasaray'ın Yeni Transferi Abdülkerim Bardakcı'dan Marcao Sözleri...

04.12.2022 - 22:11 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 22:33

Galatasaray'ın sezon başında Konyaspor'dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı, taraftar, Victor Nelsson ve Sevilla'ya giden Marcao hakkında konuştu.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Abdülkerim Bardakcı'dan Marcao Sözleri...

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Abdülkerim Bardakcı, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki tecrübeli stoper, Sarı-Kırmızılılar'ın ligdeki durumu, Dünya Kupası arası, savunmadaki partneri Victor Nelsson ve Galatasaray'ın sezon başında Sevilla'ya gönderdiği Marcao hakkında konuştu.

"Ligin devam etmesi daha iyi olabilirdi"

Abdülkerim Bardakcı, "Son oynadığımız lig maçında farklı bir galibiyet aldık. Bizim için ligin hemen devam etmesi daha iyi olabilirdi. Ama herkes dinlendi. Herkes rahatladı. Ailesiyle vakit geçirdi. Herkes kafasını sıfırlayıp geldi. Bizim için çok iyi olacak" diyerek sözlerine başladı.

"Galatasaray'da olmak her futbolcunun isteyeceği bir şey"

Sarı-Kırmızılı takıma transfer süreciyle ilgili konuşan Bardakcı, "Galatasaray'da olmak her futbolcunun isteyeceği bir şey. Benim için tarif edilemez bir duygu. Gerçekten burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Her geçen gün daha iyiye giden bir performansım var. Bunu da devam ettirmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray için şok sözler: Ayrılmak istiyor!
Habere Git

"Birkaç talihsiz anlarım oldu"

Sözlerine devam eden futbolcu, "Tabii alışma süreci oldu. Birkaç şanssız ve talihsiz anlarım oldu ama çok sağ olsun herkes, özellikle Galatasaray taraftarı çok bilinçli bir taraftar. Arkamda durdular. Çok sağ olsunlar. Ben de bu alışma sürecini en kısa sürede atlattığımı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi olacağım" dedi.

"Şu an Marcao'nun yerini doldurduğumu düşünüyorum"

Marcao'nun sezon başında Galatasaray'dan ayrılması hakkında yorum yapan Bardakcı, "Marcao gerçekten kaliteli bir futbolcu ve benim de beğendiğim bir futbolcu. Şu an yerini doldurduğumu düşünüyorum. Hatta bunun da daha üstüne çıkmayı hedefliyorum. Kesinlikle hiçbir şekilde aratmayacağımı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

"Nelsson ile çok iyi bir uyumumuz var"

Savunmadaki parteri Victor Nelsson hakkında açıklama yapan Bardakcı, "Bence Nelsson da kaliteli bir futbolcu. Zaten Dünya Kupası'nda oynadığı maçta da çok iyi oynadı. Çok kaliteli bir insan. Bence çok iyi bir uyumumuz var. Birbirimizi tam olarak tamamlayabiliyoruz. Bu uyuma da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Icardi, Arjantin'e gitti! İşte sebebi...
Habere Git

"Gördüğüm 2 kırmızı kartta da şoke oldum"

Bu sezon 2 sarı kart gören, 1 maçta ikinci sarıdan, 2 maçta da direkt kırmızı kart ile oyun dışında kalan Abdülkerim Bardakcı, bu konu hakkında şunları söyledi: "Bu benim için çok enteresan bir şey oldu. Dikkat ettiyseniz gördüğüm 2 kırmızı kartta da şoke oldum. Özellikle ilkinde, aramızda bayağı bir mesafe var ve ben kafa topuna çıkıyorum. Elim omzuna geliyor. Bence bu faul bile değil ama direkt ikinci sarı karttan attı beni."

"Büyük takımın farklılıkları bunlar herhalde"

Sözlerine devam eden Abdülkerim Bardakcı, "Gerçekten, dediğim gibi çok enteresan ama büyük takımın farklılıkları bunlar herhalde. En büyük takım olmanın farklılıkları. Fazla yorum yapmayacağım bu konu hakkında. İnşallah en kısa zamanda düzelir bu olaylar" diye konuştu.

"Okan Buruk arkamızda olduğunu hissettiriyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında konuşan futbolcu, "Okan Hoca, gerçekten çok kaliteli bir futbolcuydu, çok da kaliteli bir insan. Hocalığı da aynen öyle. İkili ilişkileri çok iyi. Her zaman motive etmeye çalışıyor. Okan Hoca için de bundan sonra daha iyi olacaktır, özellikle son haftalardaki galibiyetlerimizden sonra. Her zaman bizim arkamızda olduğunu hissettiriyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Görüşmeler başladı! Caner Erkin eski takımına dönüyor
Habere Git

"Icardi, Gomis, Seferoviç... Üçü de birbirinden iyi"

Takımda bu sezon transfer edilen yıldız oyuncularla hücum hattının üst düzeyde olduğunu belirten deneyimli stoper, "Icardi, Gomis, Seferoviç. Üçü de birbirinden iyi. Üçü de zorluyor. Biz onlarla idmanda bile karşılıklı oynamaktan ötürü çok mutluyuz. Çünkü onlarla oynadıkça bizim de kalitemiz artıyor. Üçü de birinci sınıf forvetler. Eğer rakipte oynasam, üçü de sıkıntı çıkarır" şeklinde konuştu.

"Kaç haftadır gol kaçırıyordum"

Süper Lig'in 14. haftasında 7-0 kazanılan Başakşehir maçında attığı gol sonrası sevinci hakkında konuşan savunmacı, "Kaç haftadır gol kaçırıyordum. Üstümde inanılmaz bir şanssızlık vardı. Hatta ilk yarıda direkten döndü. Dedim herhalde bugün de olmayacak. Bugün de kıramayacağım o şanssızlığı." ifadelerini kullandı.

"Artık bundan sonra gollerin devamı gelir"

Konu hakkında yaptığı açıklamayı sürdüren Bardakcı, "Duran top olduğunda Midtsjö kullanacaktı ama ben Mata'ya bırak dedim. Mata da direkt arkayı gösterdi zaten, atacağı yeri. Çok şükür, gol nasip oldu. Artık bundan sonra devamı gelir" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler