Lucas Torreira'nın menajeri: Galatasaray'dan ayrılmak istiyor

04.12.2022 - 16:35 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 16:47

Transfer haberi... Galatasaray'da Uruguaylı Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, futbolcusunun Serie A takımlarından birine gitmek istediğini söyledi.

Lucas Torreira'nın menajeri: Galatasaray'dan ayrılmak istiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ı parasını zamanında alamadığı için FIFA'ya şikayet eden Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur'dan İtalyan medyasına flaş açıklamalar geldi.

"Torreira, sezon sonu Galatasaray'dan ayrılacak"

Radio Sportiva kanalına konuşan Bentancur, sezon sonu Lucas Torreira'nın Galatasaray'dan ayrılıp Serie A'ya dönmek istediğini söyledi. Menajer, şöyle konuştu: "Birkaç takımla konuştum, Galatasaray'da bir yıl geçirip ardından Serie A'ya dönmek istiyor."

"Torreira'ya bir takımın büyük ilgisi var"

Toreira'nın İtalya'ya ve İtalyan futboluna karşı büyük bir sevgisi olduğunu belirten Pablo Bentancur, "Bir takımın oyuncuya büyük bir ilgisi var. Transfer pazarında olan diğer bir takımla daha görüşmelerim oldu" dedi.

İlgini Çekebilir
Kriz! Yıldız futbolcu Galatasaray'a ihtar çekti
Habere Git

"Toreira'nın İtalya'ya dönmesi zor değil"

Torreira'nın modern futbolda bulunması çok zor bir oyuncu olduğunu vurgulayan Pablo Bentancur, "Oyuncunun  İtalya'ya dönüşünde bir zorluk görmüyorum" ifadesini kullandı. 

Torreira neden Uruguay Milli Takımı'nda süre alamadı?

Torreira'nın menajeri, Dünya Kupası'na grup aşamasında veda eden Uruguay Milli Takımı'nda futbolcusunun neden süre almadığını da açıkladı. Bentacour şöyle konuştu: "Lucas Torreira, teknik direktörün kazanmak için aynı mevkide daha golcü olan De Arrascaeta'yı tercih etmesi nedeniyle oynayamadı."

2022 Dünya Kupası'nda 3 maçta 2 gol atabilen Uruguy'da gollerinin hepsi De Arrascaeta'nın ayağından gelmişti.

Pablo Bentancur, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Menajer Pablo Bentancur, zamanında Torreira'ya zamanında ödeme yapılmadığı için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden isim olarak biliniyor.  Bentancur, ayrıca Galatasaray'dan  imaj hakları parasını da ödemediğini iddia ediyor. 

İlgini Çekebilir
Torreira: "İtalya'da kalmak isterdim!"
Habere Git

Torreira, Pablo Bentancur ile yolları ayırdı mı?

Hürriyet gazetesi, Torreira'nın kendisinden habersiz FIFA'ya gitmesinden dolayı menajeri Pablo Bentancur'la yollarını ayırdığını yazdı. Ancak bu bilgi ne Torreira ne de menajeri tarafından doğrulanmadı.

Torreira'nın Galatasaray performansı

Arsenal'den Galatasaray'a 6 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 26 yaşındaki Torreira, sarı kırmızılı formayla bu sezon 12 karşılaşmada görev aldı. Uruguaylı futbolcunun 1 asisti bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler