Abdurrahim Albayrak Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? Açıkladı

31.03.2022 - 16:28 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 18:40

Başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesi ile birlikte seçim sürecine giren Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak başkanlık konusunda açıklama yaptı

Abdurrahim Albayrak Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? Açıkladı

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetimi, mali açıdan ibra edilirken, idari yönden ibra edilmemişti. Bu kararın ardından Galatasaray Spor Kulübü 30 Nisan'da seçime gidiyor. Burak Elmas, ibra edilmediği için hiçbir şartta aday olamayacak.

Abdurrahim Albayrak'tan adaylık açıklaması

Galatasaray camiasının renkli simalarından olan ve daha önce ikinci başkanlık görevi yapmış olan Abdurrahim Albayrak Sabah'a adaylık konusunda açıklaması yaptı. Albayrak, "Adaylık için bir çalışma yapıyorum. Şimdilik bu kadarını söyleyeyim. Çalışmam var." dedi.
 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da kadınları aşağılayanları ifşa etti
Habere Git

Divan Kurulu'na dilekçe verdiler

Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal başkanlık adaylığı için bilgilendirme talebinde bulundu. Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı'na dilekçe verildi.

Ünal Aysal adaylıkta yok

Galatasaray Başkanlığı için aday olacağı konuşulan Ünal Aysal'dan resmi açıklama geldi. Aysal 30 Nisan'da yapılacak seçimlerde aday olmayacağını duyurdu.

Aysal, "Yapısal reformlar gerçekleştirilmeden, farklı sonuçlar elde edilebileceğine inanmadığım için mevcut durumda başkan adayı olmak yerine, arka planda kalarak kulübüme bilgi ve tecrübelerimle destek sağlamaya çalışmamın bu günün gerçeklerine daha uygun olacağını düşünüyorum." diyerek, başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler