Beşiktaş'ta Aboubakar'ın menajerinden sürpriz şart! Yönetim resti gördü...

18.12.2023 - 10:09 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 09:11

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılmasının ardından geçtiğimiz günlerde af gelen Vincent Abobukar'ın menajerinden şaşırtan bir istek geldi. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın menajerinden sürpriz şart! Yönetim resti gördü...

Beşiktaş’ta geçen hafta başında Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal’a af gelse de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ı takipten çıktı

Siyah beyazlılarda af gelen futbolculardan sakatlığı devam eden Valentin Rosier hariç diğer 4 isim takımla çalışmalara başlarken Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar sosyal medya hesabında Beşiktaş’ı takip etmeyi bırakmıştı.

Aboubakar'ın menajeri yönetimle görüştü

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Aboubakar'ın menajeri Pini Zahavi yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Alman ekibi de takipte
Habere Git

Kamuya açık özür istedi

Zahavi görüşmede Beşiktaş yönetimini bu süreçte profesyonel davranmamakla suçlarken "Takındığınız tavır ve aldığınız karar Çok saçma. Vincent, Suudi Arabistan’da El Nassr takımında servet kazanıyordu, bunu elinin tersiyle iterek Beşiktaş’a geldi. Bu takıma katkısı ortada. Oysa siz altı boş iddialarla, saçma gerekçelerle onu kadro dışı bıraktınız, itibarını zedelediniz. Üstüne hiçbir şey olmamış gibi bir hafta dolmadan affettiniz. Vincent çok kırıldı, bu şartlarda kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmesi çok zor. Ya Vincent’ten kamuya açık şekilde özür dilersiniz ya da ocak ayında takımdan ayrılırız. Bu şartlarda Vincent devam etmek istemiyor.” ifadelerini kullandı.

Yönetim geri adım atmadı, 7 milyon euro istedi

Siyah beyazlı yöneticiler İsrailli menajerin söylemleri karşısında geri adım atmazken, "Oyuncunuzun kadro dışı kalması teknik kadromuzun raporu sonrasında gerçekleşmiştir, tartışmaya kapalıdır. Eğer ayrılmak niyetindeyseniz şartlar belli. Eğer devre arasında 7 milyon Euro bonservis bedeli getirirseniz biz de o zaman değerlendiririz" diye konuştular.

22 maçta 11 gol attı

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Al Nasr'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 31 yaşındaki yıldız, siyah beyazlı formayla bu sezon 22 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 11 gol kaydeden Abobukar iki kez de fol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler