Acun Ilıcalı: "Allahyar'a çok inanıyorum! Yeni Salah olabilir"

28.01.2022 - 20:10 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 20:23

Hull City'nin yeni sahibi Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den transfer olan Allahyar Sayyadmanesh'in için "Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir" dedi.

Acun Ilıcalı: "Allahyar'a çok inanıyorum! Yeni Salah olabilir"

AJANSSPOR HABER

İngiltere'de Championship'te yer alan Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyamanesh'i transfer etti. Ilıcalı bu transferden oldukça memnun olmuş görünüyor. 

Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir

Hull City'i satın aldıktan sonra ilk transferini Sheffield United'dan Regan Slater' alarak yapan Acun Ilıcalı ikinci transferini ise Fenerbahçe'den Allahyar Sayyamanesh'i alarak yaptı. Ilıcalı yeni takımında transferler için çok uğraş verdiklerini açıklarken Allahyar için "Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir" ifadelerini kullandı. Ilıcalı Allahyar'ın İngiltere'de olduğunu ve sağlık kontrolünden geçtiğini belirtti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor istemişti Fenerbahçe transfer için devrede!
Habere Git

750 bin euro'ya Fenerbahçe'ye gelmişti

Allahyar Fenerbahçe'ye 2019-2020 sezonu öncesi İstiklal'den 750 bin euro karşılığında transfer olmuştu. İranlı oyuncu, kiralık olarak forma giydiği Zorya'da 24 maçta 9 gol - 4 asistle oynamış, Ocak ayında Fenerbahçe'ye geri dönmüştü. Hull City'i Acun llıcalı'nın alması ile Allahyar İngiltere'ye transfer oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler