Acun Ilıcalı, Dimitris Pelkas'ın 3 Ay Sahalardan Uzak Kalacağını Açıkladı

13.12.2022 - 15:29 | Son Güncellenme: 13.12.2022 - 15:55

Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den kiralık olarak transfer ettiği Dimitris Pelkas'ın sakatlandığını ve 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı, Dimitris Pelkas'ın 3 Ay Sahalardan Uzak Kalacağını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Hull City'in sahibi ve başkanı olan Acun Ilıcalı, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiralık kadrosua katılan Yunan futbolcu Dimitris Pelkas'ın sakatlandığını ve 3 ay sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Detaylar...

Championship ekiplerinden Hull City'e kiralık olarak transfer olan Dimitris Pelkas hakkında takımın sahibi  Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Yunan oyuncunun sakatlandığını duyurdu. 

Pelkas 3 ay yok

Sky Sports'a konuşan Ilıcalı, Yunan Pelkas'ın sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Tecrübeli oyuncunun tedavisine başlandığı ve en az 3 ay sonra sahalara döneceğini dile getirdi. 

İlgini Çekebilir
Napoli, Fenerbahçe'den o ismi istedi!
Habere Git

Fenerbahçe'den kiralık olarak gitti

Acun Ilıcalı, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiğini Pelkas'ın sakatlandığını duyurdu. Yunan futbolcu, Hull City ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı. Sözleşmesi ise 30 Haziran 2023'te sona erecek. 29 yaşındaki oyuncunun Sarı-Lacivertlilerde ise sözleşmesi 1 yıl kaldı.

3 gole katkı sağladı

Hull City'e transfer olduktan sonra taraftarın heyecanla oynamasını beklediği Pelkas, Sarı-Siyahlı ekiple çıktığı 15 karşılaşmada 2 gol atarken 1 asist yapma başarısı elde etti.

Teknik direktör değişti

Acun Ilıcalı, takımı satın aldıktan kısa bir süre sonra teknik direktörlük koltuğuna Şota Arveladze'yi getirmişti. Sezona istediklerini gibi başlayamayan Hull City'de Şota ile yollar ayrılmış, yerine ise Liam Rosenior'u getirdiğini duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe, transferde karşı karşıya
Habere Git

21 gole katkı sağladı

Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Pelkas, Sarı-Lacivertli takımla çıktığı 65 maçta 13 gol ve 8 asist kaydetti.
 

Tanıdık isimler forma giyiyor

Acun Ilıcalı, takımı satın aldıktan sonra Türkiye'den tanıdık isimleri kadrosuna katmıştı. Ilıcalı, Allahyar Sayyadmanesh, Doğukan Sinik, Ozan Tufan, Jean Michael Seri, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh, Tobias Figueireo ve Nathan Baxter gibi isimleri transfer etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler