Hull City'den Karagümrük'ün golcüsü Pesic'e resmi teklif

19.01.2022 - 13:31 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 18:32

Championship ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı transferde de harekete geçti. Ünlü televizyoncu Süper Lig'in gülcüsü için resmi teklif yaptı. İşte detaylar...

Hull City'den Karagümrük'ün golcüsü Pesic'e resmi teklif

Acun, Fenerbahçe'den Allahyar ve Zajc'i istemişti

Ilıcalı Hull City'i satın almasının ardından Championship'te kümede kalma mücadelesi veren takımını güçlendirmek için transfere yönelmişti. Hull City'nin adı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriqi ile de anılırken, Acur Ilıcalı'nın Allahyar ve Miha Zajc için sarı lacivertli kulübe transfer teklifinde bulunduğu ileri sürülmüştü.

Hull City, Pesic için Karagümrük'e resmi teklif yaptı

Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hull City'nin Fatih Karagümrük'ün golcüsü Aleksandar Pesic için resmi teklifte bulunduğunu yazdı. 

Karagümrük'e bedelsiz geldi

Karagümrük'ün sezon bayında İsrail ekibi Maccabi Tel-Aviv'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Sırp futbolcu sezonun flaş isimleri arasında yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı amacına ulaşıyor! Hull City için flaş gelişme
Habere Git

Gol krallığında ilk sırada

Bu sezon Karagümrük formasıyla 21 maça çıkan Pesic, bu karşılaşmalarda 12 gol ve 2 asist kaydetti. Sırp futbolcu Süper Lig gol krallığı yarışında da ilk sırada yer alıyor.

Hull City'nin, Karagümrük'e ödeyeceği rakam belli oldu

Hull City'nin, Pesic için Fatih Karagümrük'e ödeyeceği bonservis bedeli belli oldu. Championship ekibinin, Pesic için 3 Milyon ile 4 Milyon Euro arasında ödeme yapacağı bildirildi. Pesic'e 3 yıllık sözleşme önerilirken, yıllık ücretinin 1.7 Milyon ile 2 Milyon Euro arasında olacağı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler