Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe'de 6 imza | Transfer Haberleri

17.03.2022 - 19:20 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 19:46

Fenerbahçe, genç oyuncuları İsak Vural, Arda Güler, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin, Muhammed Gümüşkaya ve Ferdi Kadıoğlu için imza töreni düzenledi.

Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe'de 6 imza | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, 6 genç futbolcusu için imza töreni düzenlendi. Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural, yeni sözleşmelere imza attı.

Ali Koç: "Kalbi Fenerbahçe'de olan gurur duyduğum 6 futbolcumuz için bir araya geldik"

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bugün, kulübümüzün yarınlarına katkı sağlayacak, umutlu ve pozitif bir konu için bir araya geldik. Fenerbahçe'nin özkaynaktan mütemadiyen oyuncu yaratma, net ihracatçı olma konusunda olmazsa olmazlarından bir tanesi, bu kulübe yakışacak bir akademiye sahip olmak. Bizim için en önemli şey, hangi yaştan başlıyorsa bütün futbolcularımızın aynı imkanlardan yararlanması. İnşallah bu olacak. Fenerbahçemiz için bugün tarihi günlerden bir tanesi. Kalbi Fenerbahçe'de olan ve onlarla aynı masayı paylaşmaktan gurur duyduğum 6 futbolcumuz ile imza töreni yapmak için bir araya geldik. Ferdi, bizim yaptığımız ilk transferdi. Ferdi her sene daha fazla süre almaya başladı. Onu transfer ettiğimiz için çok mutluyuz. Türk Milli Takımı'nı da sonunda seçti. Doğru yolu seçtiği için onu da kutluyorum. İsviçre çakısı gibi nereye koysan oynuyor" şeklinde konuştu.

Ferdi Kadıoğlu: "İyi ki Fenerbahçe"

İlk olarak söz alan ve sezonun kendisini için çok iyi gittiğini ifade eden Ferdi Kadıoğlu, "Ben buraya 4 yıl önce küçük bir çocuk olarak geldim. 64 kilo ve sakalsızdım. Şimdi 9 kilo aldım. Kendimi her geçen gün kanıtlıyorum. Bu seneki performansım için çok mutluyum. Bu sezon benim için inanılmaz geçiyor. En iyi performansımı gösteriyorum diyebilirim. Bugün Fenerbahçe için büyük bir gün. Burada birçok yetenekli oyuncu var. Umarım bir gün hepimiz sahada bu takım için savaşabiliriz. Ben daha fazla maç ve kupa kazanmak için savaşmaya hazırım. Burada kupalar kazanmak istiyorum. Son olarak iyi ki Fenerbahçe" diye konuştu.

 

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım aday kadrosuna davet edilip edilmeyeceği ile ilgili gelen soruya ise, "Şu anda sakatlığım devam ediyor. Milli takıma gidebilir miyim, bilmiyorum. Göreceğiz. Umarım en kısa sürede tekrardan fit durumda olurum. Bu konu hakkında bir şey söyleyemem" şeklinde cevap verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe kalesinde devrim! Yollar ayrılıyor...
Habere Git

91 maçta 10 gol 12 asist

Orijinal mevkisi sağ kanat olan Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’de ağırlıkla sol kanatta görev almaya başladı. Oyuncu, birçok defa da sol bek pozisyonunda oynadı. Sarı lacivertlilerle 91 maçta sahaya çıkan Ferdi Kadıoğlu, 10 gol atıp 12 de asiste imza koydu.

Muhammed Gümüşkaya: "Fenerbahçe ile kalbimde bir ömürlük sözleşme imzaladım"

GZT Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda takıma geri dönecek olan Muhammed Gümüşkaya, "Çok mutluyum. Başkanımıza, Tahir hocama, desteğini esirgemeyen ve kulübe gelmeme vesile olan aileme, menajerlerime çok teşekkür ederim. 11 yaşında bu kapıdan içeri girdim. Fenerbahçe sevgisi çok küçükken bana nasip oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. İmzalayacağımız kontratlar biraz vesile. Çünkü ben Fenerbahçe ile kalbimde bir ömürlük sözleşme imzaladım. Bundan dolayı onurlu ve gururluyum. Burada çok fazla yetenekli kardeşim var. İnşallah hepimiz ve camiamız için hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

 

Muhammed Gümüşkaya, Göztepe maçına damga vurdu

 

GZT Giresunspor'un ara transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Muhammed Gümüşkaya, geçtiğimiz haftalarda Göztepe karşısında 1 gol ve 1 asist üreterek galibiyetin mimarı oldu.

Arda Güler: "Sözleşme bizim için prosedür"

Fenerbahçe'ye daha büyük katkılar sağmak istediklerine dikkat çeken Arda Güler, "Başta aileme ve hocalarıma teşekkür ederim. Sizlerle olmak benim için büyük onur ve gurur. İnşallah uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet ederiz. Büyük başarılar sağlarız. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Muhammed ağabeyin dediği gibi sözleşme bizim için prosedür. Biz Fenerbahçeliyiz. Oynadık, inşallah oynamaya devam edeceğiz. Daha da çok katkımız olacak inşallah. İyi ki Fenerbahçe" dedi.

 

Arda Güler, Süper Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu olmuştu

 

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla U19 Süper Ligi'nde 4 gol kaydeden Arda Güler, Süper Lig'de 6 maça çıkarken 1 gol ve 2 asistle oynadı. 17 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçındaki golü ve asistiyle, Süper Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu olmuştu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan İsmail Kartal kararı: "Şartlar istediğimiz şekilde gelişirse..."
Habere Git

Ertuğrul Çetin: "Bizler Fenerbahçe'nin çocuklarıyız"

Fenerbahçe'de büyüdüklerini söyleyen Ertuğrul Çetin, "Bugün burada olmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Burada olmam kimin emeği varsa hepsine teşekkür ediyorum. Başkanımızın dediği gibi ben bu kulübe 11 yaşında geldim. Fikirtepe Tesisleri, Dereağzı, Can Bartu, Şükrü Saraçoğlu, Fenerbahçe ile ilgili ne görmek isterseniz bugün aslında karşınızda duruyor. Bizler Fenerbahçe'nin çocuklarıyız. Çok şükür ki Fenerbahçe'de büyüdük. İyi ki Fenerbahçe var" diye konuştu.

 

Osman Ertuğrul Çetin kimdir?

 

Osman Ertuğrul Çetin 21 Nisan 2003 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.Genç yıldız futbol kariyerine 2014 yılında 11 yaşındayken Fenerbahçe'de başladı. Ekim 2020'de Çetin, Altınordu takımına transfer oldu ancak Ocak 2021'de tekrar Fenerbahçe'ye geri döndü.

Melih Bostan: "Çubuklu ile gol atmanın hayalini kuruyorum"

12 yaşında Fenerbahçe'ye geldiğini söyleyen Melih Bostan, "6 senedir buradayım. Ben buraya geldiğimden beri çok mutluyum. Çok gururluyum. Küçük yaşımdan beri A takımda oynayıp, çubuklu ile gol atmanın hayalini kuruyorum. Kulübüm bu hayali gerçekleştirebilmek için bana bir fırsat verdi. Ben de bunun karşılığını çok çalışarak vereceğim. İyi ki Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

 

Melih Bostan'ın performansı

 

Fenerbahçe U19 takımıyla bu sezon 14 maça çıkan 17 yaşındaki genç oyuncu Bostan, toplam 12 gol kaydetti. 

İsak Vural: "Sarı-lacivertli formalarla büyümüş bir çocuk olarak büyüdüm"

Fenerbahçe taraftarının önünde futbol oynama hayaliyle büyüdüğünü söyleyen yeni transfer İsak Vural, ise şöyle konuştu: "Herkese merhabalar. Bugün söylemem gerekenlere dair bir mesaj aldım. Ancak onları söylemeyeceğim. Ben kalbimde bu renklere olan aşkı, kendi kelimelerimle tasvir edeceğim. Ben sarı-lacivertli renklerle doğmuş, sarı-lacivertli formalarla büyümüş bir çocuk olarak bu güzel stadyumda, dünyanın en iyi taraftarının önünde oynama hayaliyle büyüdüm. Burada olmaktan çok mutluyum. Babam ve büyükbabam iyi bir Fenerbahçe taraftarıydı. Ne mutlu ki bana bunu aşıladılar. Gerçekten çok mutluyum. Takıma yardım edebilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İyi ki Fenerbahçe."

 

İsak Vural, Benfica'dan transfer olmuştu

 

Sarı Lacivertliler, geleceğin büyük yeteneklerinden biri olarak gösterilen ve üç yıl önce Barcelona'ya verilen cezada rol oynayan İsak Vural, 4 yıl geçirdiği Benfica'dan Şubat 2022'de ayrılarak taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye imza attı. Genç yıldız adayının babası Türk, annesi ise Norveçli.

Senin için hazırladığımız haberler