Fenerbahçe İsmail Kartal İle Yola Devam Edecek Mi? Ali Koç Duyurdu

17.03.2022 - 19:24 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 19:46

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gelecek sezon takımda ikinci adam olarak görev almak istemeyi reddeden İsmail Kartal ile ilgili konuştu. İşte detaylar.

Fenerbahçe İsmail Kartal İle Yola Devam Edecek Mi? Ali Koç Duyurdu

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç; Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal 2. adam olmak istemiyor' iddialarına yanıt

Koç, geçtiğimiz günlerde medyada yer alan 'teknik direktör İsmail Kartal ikinci adam olmak istemiyor' iddialarına da yanıt verdi. 

"İsmail Kartal'a bir kere kızmışımdır..."

Koç, "Ben öyle bir şeyini hatırlamıyorum. En doğal hakkıdır. İsmail Hoca'nın hizmet edeceği çok nokta var. 6 Ay sonra yüksek olasılıkla yabancı hoca ile çalışacağımız, önünü görmediği bir dönemde takımı aldı. Ne yönetici ne başkan değil sadece bir taraftar olarak İsmail hocayı çok iyi tanıyorum. Ona bir kere kızmışımdır. O da Ankaragücü maçında kendini kaybetti. Ona da söyledim. İnşallah şartlar istediğimiz şekilde gelişirse daha da uzun beraber olacağız" şeklinde konuştu. 

Löw'ün açıklanması bekleniyor

Bilindiği üzere Başkan Ali Koç, her konuda anlaşma sağladığı eski Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile imzaları atmaya hazırlanıyor. İmzalar atıldıktan sonra ise duyurunun en kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Ne olmuştu?

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, yeni sezon için Löw ve Jesus isimleriyle görüşürken, İsmail Kartal'ın kulüpteki geleceği belirsiz. Herkes "Löw gelirse Kartal yardımcısı olur" tezini ortaya atıyor ancak tecrübeli hocanın yakın çevresine, "Ben bir teknik direktörüm. Kimsenin ikinci adamı olmak istemiyorum" dediği kaydedilmişti.

İlgini Çekebilir
İşte Joachim Löw'ün Fenerbahçe'ye getireceği golcü!
Habere Git

Bu arada 60 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe ile bu sezon 12 maça çıkarken 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertli takım bu süre zarfında maç başına 1.50 puan ortalaması yakalarken 18 de puan topladı. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç: Ferdi İsviçre çakısı gibi nereye koysan oynuyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler