Ali Koç'a cevap: ''Fenerbahçe için ''Postacı'' olurum''

31.07.2023 - 12:57 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 16:34

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Postacı dediği Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekili Mithat Yenigün, istifa kararının Koç ile alakası olmadığını açıkladı. Detaylar...

Ali Koç'a cevap: ''Fenerbahçe için ''Postacı'' olurum''

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekili Mithat Yenigün, görevini bırakmasının Ali Koç’un açıklamalarıyla ilgisi olmadığını ifade etti. Detaylar...

''Fenerbahçe için postacı olurum''

Fenerbahçe için gerekirse postacı olurum diyen Yenigün, ''Sayın Başkanımız Ali Koç’un Yüksek Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamaları üzülerek takip ettim. Sayın Ali Koç bana “postacı” yakıştırması yapmış. Kendisinin bilmesini isterim ki, kulübümüze ufacık bir katkısı olacaksa, son derece saygın ve köklü bir meslek olan postacılığı kulübümüz için seve seve yaparım.'' dedi.

Açıklamasına devam eden Yenigün, ''Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji öğrencilerinin mağduriyet yaşamaması ve kolejimizin faaliyetlerinin devamlılığı adına, kulübümüzün eski başkanvekili olmam nedeniyle benden, kulübümüzle yapılacak işbirliğini yürütmemi istemiştir. Ben de Başkanımızın bu samimi adımını, kulübümüzün birlik ve beraberliği adına önemseyerek elimi taşın altına koydum. Camiamız adına zeytin dalı niteliği taşıyan bir faaliyete  bir katkım olacağı sevinciyle kabul ettiğim bu konuda Sayın Ali Koç’un beni niteleme biçimini kendisine yakıştıramamakla birlikte, konuyu camiamızın değerlendirmelerine bırakıyorum.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe duyurdu: Milli oyuncu bitti!
Habere Git

''Üzerime düşeni yapacağım''

Fenerbahçe için çalışmaya devam edeceğini söyleyen Yenigün, ''Sayın Ali Koç, bu kullandığınız ifadeyi size ve ikili ilişkilerimize, sık sık benimle ilgili dile getirdiğiniz yorumlarınıza hiç yakıştıramadım. Yıllarca Fenerbahçe camiası için mesai harcamış eski bir yönetici olarak beni tanıyanlar iyi bilirler ki, Büyük Fenerbahçe camiası için her daim pozitif düşünceler taşıyan ve bunun sorumluluğuyla hareket eden biriyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerektiğinde üzerime düşeni yapacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.'' dedi.

''İstifamın Ali Koç ile iligisi yoktur''

İstifa etmesinin Ali Koç'ın açıklamasıyla alakalı olmadığını söyleyen Yenigün, ''Bu vesileyle, bazı basın mecralarında yazıldığının aksine, Sayın Ali Koç’un benimle ilgili yaptığı konuşmanın günler öncesinde, gördüğüm bazı olumsuzluklar ve lüzum üzerine Yüksek Divan Kurulu Başkanvekilliği’nden istifa etmiştim. İstifamın, Sayın Koç’un konuşmasıyla bir ilgisi yoktur.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler