Galatasaray'da yeni hocaya iki kişi karar verecek. Alman çalıştırıcıyla görüşüldü

13.06.2022 - 13:18 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 13:42

Galatasaray'da başkanlığa seçilen Dursun Özbek, öncelikli olarak futboldaki belirsizlikleri netleştirmek istiyor. Özbek'in ilk hedefi yeni teknik direktörü belirlemek.

Galatasaray'da yeni hocaya iki kişi karar verecek. Alman çalıştırıcıyla görüşüldü

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetimi yarın saat 11:00'de mazbatasını alacak. Yeni yönetim daha sonra kulübün kurucusu ve 1 numaralı üyesi Ali Sami Yen ile kulüp efsanesi Metin Oktay'ın kabirlerini ziyaretlerde bulunacak. Pazar günü Ankara'da pilav etkinliği gözükürken başkan Dursun Özbek'i yoğun bir takvim bekliyor.

Torrent ile yollar ayrılacak

Başkan Dursun Özbek, Domenec Torrent'ten futbolcularla igili bir rapor yazmasını isteyecek. İspanyol hoca ile masaya oturacak Özbek'in kısa süre içerisinde iki tarafın da mutlu olacağı bir anlaşmayla yolları ayırmayı planlıyor. 

Hoca kararını Özbek ve Ergün verecek

Bu arada yeni teknik adam konusunda yöneticiler kararı başkan Dursun Özbek'e bıraktı. Yöneticiler kendi uzmanlık alanları ve projelerine yoğunlaşacak. Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün kim olacağıyla ilgili kararı başkan Özbek ve sportif direktör olması beklenen Cenk Ergün birlikte verecek.  

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da flaş Mostafa Mohamed gelişmesi
Habere Git

Cenk Ergün, Marco Rose ile görüştü

Galatasaray'ın gündemine Okan Buruk, Marcelo Gallardo, De Zerbi, Igor Tudor gibi isimler gelirken Sportif Direktör olarak düşünülen Cenk Ergün'ün, geçen hafta Alman Marco Rose ile temasta bulunduğu belirtildi.

Dortmund ile ligi ikinci bitirdi

45 yaşındaki Rose son olarak Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da görev yapmıştı. Kariyerinin en önemli başarılarını Avusturya ekibi Red Bull Salzburg'ta yaşayan Alman teknik adam, iki lig ve bir kupa şampiyonluğu kazandı. Borussia Mönchengladbach'ta da görev yapan Rose, geride kalan sezonda Borussia Dortmund ile Bundesliga'yı 2. sırada bitirdi.

Senin için hazırladığımız haberler