Galatasaray'da Flaş Mostafa Mohamed Gelişmesi | Zamalek'e Geri Mi Dönüyor?

13.06.2022 - 11:46 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 11:55

Galatasaray transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen Mısırlı golcü oyuncu Mostafa Mohamed ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da Flaş Mostafa Mohamed Gelişmesi | Zamalek'e Geri Mi Dönüyor?

Galatasaray forması giyen Mısırlı golcü oyuncu Mostafa Mohamed ile ilgili sürpriz bir flaş gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Galatasaray'da rota transfere döndü

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da başkanlık seçiminin sona ermesiyle beraber, rota hoca ve transfere döndü. Başkan Dursun Özbek ve kurmayları, hem hoca görüşmelerine hem de takviyelere bakıyor.

Gelecek ve gidecek isimler netleştirilmeye çalışılıyor. Dursun Özbek ve ekibi, ilk etapta hoca konusunu halletmek istiyor.

Torrent ile görüşülecek

Sarı kırmızılı yönetim, Torrent ile bir görüşme gerçekleştirecek. Daha sonra karşılıklı anlaşılması halinde yollar ayrılacak.

Mostafa Mohamed gelişmesi

Bununla beraber Mostafa Mohamed konusunda da yeni bir gelişme yaşandı. Mostafa Mohamed'e birçok talibin olduğu biliniyor.

Özellikle Fransız kulüplerinin Mohamed'e yakınlığı büyük önem arz ediyor. Bununla beraber Mohamed'e dair Mısır basınından önemli bir gelişme gündeme geldi.

Mohamed'e Zamalek teklif yaptı

İddialara göre Mohamed'e Zamalek teklif yaptı. Mohamed'in, Zamalek'e verdiği cevap Mısır temsilcisiini şoke etti.

Teklife olumsuz yanıt verdi

Bilindiği üzere Mohamed'in 4 milyon dolarlık bonservisi, Temmuz 1'de ödenmesi gerekiyor. Yıldız isim, Zamalek'in 'geri dön' teklifine 'hayır' cevabı verdi.


Mohamed, Galatasaray'dan ayrılması halinde Avrupa'ya transfer olmak istediğini belirtti.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe yıldız oyuncu için gelen teklifi reddetti
Habere Git

Galatasaray kariyeri

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi  30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden golcü oyuncu, forma giydiği 57 maçta 17 gol ve 5 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'den Lincoln'dan sonra ikinci bomba! Pazarlıklar başladı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler